post

No hi ha qui aturi el Benjamí B

Gairebé perfecte. Així defineix Pau Mora l’inici del Benjamí B de l’EFAC Almacelles que dirigeix conjuntament amb Marc Argelich. Motius no els falten per estar satisfets amb els seus jugadors, ja que estan signant un inici de lliga immaculat. I és que després de set jornades on han passat per sobre de tots els seus rivals, es mantenen com els únics invictes del grup 14 de Primera Divisió amb 21 punts. 

La clau del seu bon rendiment? Segons els seus tècnics, recau en el gran sacrifici de tots els seus futbolistes, als quals també els demanen que juguin amb molta humilitat. En aquest sentit, com a entrenadors, ells sempre intenten traspassar-los la seva passió pel futbol i la seva experiència. Cal recordar que Pau va arribar al Primer Equip després de passar pel futbol base almacellenc, mentre que Argelich és una de les referències del Juvenil.

En aquesta mateixa línia, el míster del Benjamí, que creu que el millor moment de la temporada va ser quan van derrotar al Pinyana perquè estaven empatats a punts i gols i l’alegria dels petits va ser molt especial, assegura que és vital que hi hagi una bona dinàmica de grup i que tots se sentin una part imprescindible de l’equip. Bàsicament, perquè és molt important que els nens gaudeixin del seu esport favorit.

Pel que fa als objectius que es fixen després del seu gran inici, el tècnic creu que el més important, més enllà d’aconseguir mantenir la primera posició, és que els nens segueixin millorant. Sobretot de cara a porta, tot i que són, amb 42 gols marcats, un dels màxims golejadors de la categoria. En defensa, malgrat creure que han de treballar una mica més el seu ordre, considera que estan realitzant un gran treball. De fet, cal destacar que només han encaixat 9 gols, fet que parla del gran rendiment dels defenses, i, especialment, del seu porter, que segueix l’exemple del seu entrenador.

Iker, Ivan, Adriel, Pep, Jaume, Unai, Samir i Manal. Recordeu els seus noms, perquè, si segueixen treballant així, tenen un gran futur i poden fer història. I no us ho penseu dues vegades i baixeu a veure els seus partits al Camp Municipal d’Almacelles, perquè veureu un gran futbol.