post

Resultats del cap de setmana (1-2 desembre)

Resultats dels partits disputats el cap de setmana del 1 i 2 de desembre:

Prebenjamí A: Balàfia 0 – 2 EFAC

Molt concentrats i amb ganes de demostrar tot el seu potencial. Així van sortir els jugadors del Prebenjamí A del vestidor abans del seu xoc contra el Balàfia, el segon consecutiu fora de casa. I els seus esforços van ser recompensats, ja que es van endur un meritori triomf per 0-2 (Andrei i Guillem) que de ben segur els animarà a continuar aprenent.

Prebenjamí B: EFAC 2 – 6 Mollerussa

El Mollerussa va posar punt final a la ratxa de tres victòries consecutives d’un EFAC que va tastar de la seva pròpia medicina. El gran treball de tot l’equip i els gols de Rayan i Aleix no van ser superiors per superar a un rival directe que es va mostrar molt més encertat de cara a porta. Tot i la derrota, cal destacar l’actitud dels petits, que no van abaixar els braços en cap moment.

Benjamí B: EFAC 6 – 3 Escola La Noguera

Set triomfs en set partits. El Benjamí B, un dels equips més en forma del futbol base del club, continua meravellant i no es cansa de guanyar. Aquest cop, la seva víctima va ser una Escola La Noguera que poc va poder fer per frenar el festival ofensiu dels locals, que es segueixen monstrant letals en atac. En aquesta ocasió, els golejadors van ser Adriel, Unai, Samir i un inspirat Pep que en va marcar tres.

Aleví: EFAC 5 – 3 EF Bellpuig

Una gran capacitat de superació és el que està demostrant l’Aleví A, que ha deixat enrere el seu complicat inici de lliga i aquest cap de setmana va sumar la seva segona victòria. De fet, en porten dos de forma consecutiva. En aquest duel contra el Bellpuig, els doblets de Dragos i Moha i la diana de Gerard van marcar la diferència per a un EFAC que va vèncer i convèncer.

Infantil : EFAC 2 – 1 Gardeny

L’Infantil A, que es torna a semblar a l’equip que va meravellar durant les primeres cites de la campanya, va signar una altra de les remuntades d’aquest cap de setmana. Després de dues jornades sense guanyar, van tornar a sumar un triomf gràcies al seu esperit de lluita sobre el terreny de joc. La seva victòria es va consumar a la segona meitat, quan només van necessitar cinc minuts per a capgirar el resultat. Els gols van ser obra d’Ignasi i Carles.

Cadet: FIF Lleida 1 –  3 EFAC

També porta dues setmanes consecutives sumant els tres punts el conjunt Cadet, que aquesta setmana va assaltar el camp del FIF Lleida i es va imposar per un contundent 1-3. Segueixen creixent els almacellencs, que van reaccionar a temps després d’encaixar el primer gol i van remuntar el xoc gràcies a dos gols d’Oscar i un de David. Un nou exemple que no s’ha de llançar la tovallola quan les coses no et van bé.

Juvenil: EFAC – Escola Futbol Pinyana

Meritori empat, el primer de la temporada, dels de Joan Velasco davant un dels equips que forma part del grup capdavanter de la taula. El setè punt dels roig-i-negres, el quart aconseguit al Municipal d’Almacelles, va arribar després d’un partit on van haver de refer-se després d’un gol inicial del seu rival. L’u a u, que va arribar al 40′ de la mà de Marc Argelich, que va transformar una pena màxima, va motivar als locals, que van buscar fins al final una victòria que hagués recompensat el seu esforç.

Primer Equip: Balaguer 1 – 4 EFAC

Cop sobre la taula dels de Radosav Radulovic, que han aconseguit dos triomfs de manera consecutiva i han augmentat la seva confiança en les darreres jornades. Els almacellencs van golejar als de la Noguera en un derbi que van dominar des del xiulet inicial. Els gols d’Enric Bosch, David Montoy i Joel Chiné, que va signar un doblet, van decidir un matx on l’EFAC va demostrar tot el seu potencial i, tot i saber-se superior, no es va deixar endur en cap moment.

 Veterans: Castellserà 2 – 2 EFAC

Empat a dos dels veterans al camp del Castellserà, un dels seus competidors directes a la zona mitja-baixa de la taula. Es tracta del tercer de la temporada. De fet, el seu balanç és ben curiós, ja que han sumat tres victòries, tres empats i tres derrotes en els nou partits que han jugat fins ara.