post

Radosav Radulovic: “Hem recuperat la confiança”

Guanyar un derbi sempre és important. Sobretot, quan no passes pel teu millor moment. A part de donar-te tres punts, t’ajuda a aixecar els ànims. En el cas de l’EFAC, segons el seu tècnic, Radosav Radulovic, superar al Balaguer per un contundent 1-4 els ha ajudat a recuperar la confiança perduda en les darreres setmanes. L’equip torna a rutllar i això es nota sobre el terreny de joc.

El triomf va arribar davant un rival que, com va afirmar l’entrenador del conjunt almacellenc, va sortir amb la motivació de sumar un triomf que l’allunyés de la zona baixa de la taula. Però els del Segrià, que van sortir molt concentrats, es van trobar molt d’hora amb un gol que, tot i que els locals el van igualar minuts després, els va permetre començar a encarrilar la victòria.

Una victòria que es va començar a acabar de coure poc abans del descans, quan Enric Bosch va aconseguir al 44′ un gol que Radulovic va definir com psicològic. “La diana abans del final de la primera meitat era merescuda perquè hem controlat el joc i hem gaudit d’un gran nombre d’oportunitats”, va afirmar el míster, qui va afegir que van fer mèrits per marxar al descans per sobre en el marcador.

A la segona, va explicar que, tot i que el Balaguer va estar a punt de donar un ensurt al seu equip, els seus futbolistes van dominar el xoc. “Hem patit molt durant 10 minuts quan han fet els canvis, però al final hem estat més encertats i ens hem endut un triomf molt important d’un camp molt difícil”, va comentar Radulovic, qui va destacar la importància de no rebre gols durant aquest curt període de temps d’incertesa.

Finalment, el tècnic va destacar que actualment, després de superar la seva mala ratxa, l’equip es troba en un gran moment. El treball de tots està donant fruits i, a més a més, han sabut sobreposar-se a les baixes importants que ha patit la plantilla durant les últimes jornades. En aquesta mateixa línia, considera que la nova aturada els tornarà a servir per a carregar piles i preparar-se pels nous reptes que tenen per endavant. “Després de guanyar aquest derbi, que és com sumar 6 punts, estem tranquils i preparats per a tot”.