post

Apunta’t al Campus de Nadal de l’EFAC!

Tens entre 6 i 14 anys? T’agrada el futbol? Vols seguir entrenant durant les vacances de Nadal? No t’ho pensis dues vegades i apunta’t al Campus de Nadal de l’EFAC. Sota les ordres del coordinador del futbol base i capità del primer equip, Edu Cons, i el també porter i entrenador del Benjamí B, Pau Mora, realitzaràs treballs de tecnificació i podràs continuar gaudint del teu esport favorit durant les festes. 

Per apuntar-se al campus, que tindrà un preu de 40 euros i tindrà lloc al Camp Municipal d’Almacelles durant els dies 27, 28 i 31 de desembre i  2, 3 i 4 de gener de 9:00 h a 13:00 h, cal posar-se en contacte amb els responsables del mateix per correu o per telèfon abans del 21 de desembre:

  • efac.coordinador@gmail.com
  • 671069588

T’esperem! I per si tens algun dubte, així de bé ho vam passar durant el Campus d’Estiu.