post

Resultats del cap de setmana (24-25 novembre)

Resultats dels partits del cap de setmana del 24 i 25 de novembre: 

Prebenjamí A: Balaguer 2 – 2 EFAC

Meritori empat del Prebenjamí A, que no para de créixer i va sumar un punt en la seva visita al sempre complicat camp del Balaguer. Tot i trobar-se amb un gol en contra abans del primer quart d’hora, els petits de la casa no van abaixar els braços i van ser capaços de capgirar el marcador gràcies a les dianes de Madalin Bajdechi i Ander Latorre. Lamentablement, en el últim tram del partit els locals van aconseguir igualar el marcador d’un matx on els almacellencs van oferir, de nou, una gran imatge.

Prebenjamí B: EF Tàrrega 1 – 6 EFAC

Tercera victòria consecutiva del Prebenjamí B, que ja en suma quatre aquesta temporada. No van donar cap opció als de Tàrrega els almacellencs, que van sortir molt centrats i van demostrar que a poc a poc van assimilant els conceptes entrenats durant la setmana. Aleix Pérez, que ja en suma 15 en total, va ser l’autor dels dos primers gols. A ell, es van unir Iker Lechuga i Madalin Bajdechi, que també van aconseguir un doblet.

Benjamí A: EFAC 5 – 1 Escola Comarcal Futbol Les Garrigues

Imparable. És l’adjectiu que millor defineix el gran estat de forma del Benjamí A, que no es cansa de guanyar i es manté imbatut una setmana més. Vuit victòries en vuit partits són les que han aconseguit els futbolistes dirigits per Karamba Diawara i Adrià Monfort, que són tota una màquina de marcar gols. 47 en porten ja. En aquest matx, on van haver de remuntar un 0-1 en contra, els autors van ser Jan Expósito, Ramon Pujol, Aleix Reales i Joaquim Ojer, que va enviar la pilota al fons de la xarxa en dues ocasions i ja en porta vint.

Benjamí B: Escola F. Pinyana 1 – 3 EFAC

L’Ecola de Futbol Pinyana i el Benjamí B es van jugar la primera posició de la categoria en aquest partit on els almacellencs, que han signat un brillant inici de campanya, es van imposar gràcies al seu gran esforç i capacitat de superació. Es van avançar els d’Almacelles molt aviat amb un gol de Samir Chafchaf al minut 4, però els locals van igualar el xoc al 34′. No es va fer esperar gaire la reacció de l’EFAC, que gràcies a dos gols de Samir al 36′ i 37′ es va emportar la sisena victòria de la temporada.

Aleví A:  EFAC 10 – 6 Balafia

Primera victòria de la temporada de l’Aleví A, que per fi va veure recompensat el gran treball realitzat des que van començar la temporada. Els primers punts de la temporada van arribar en un boig xoc on van oferir tota una lliçó de futbol ofensiu. Fins a 10 gols van fer pujar al marcador els d’Almacelles, que, un cop van obrir la llauna, no van parar d’enviar la pilota al fons de la xarxa. Els responsables d’aquesta desena de dianes van ser Sergio Bisen, Gerard Quintana, Joaquim Ojer, Dragos Anitoaei (4) i Mohamed El Mourabit (3). Enhorabona nois! Segur que serà la primera de moltes.

Cadet: EFAC 3 – 1 Escola F. Pinyana

L’aconseguit pel Cadet al Camp Municipal també va ser molt important, ja que va arribar davant un rival directe a la zona mitja-baixa de la taula i després de tres derrotes consecutives. Gran reacció de l’EFAC, que no va veure perillar el seu triomf en cap moment. Aurelian Tanase va marcar el primer i Carlos Alegre va deixar el partit sentenciat poc després del descans. Al 74′ va arribar el tercer i definitiu gol, que va ser obra d’Aleix Cruz.

Juvenil: Escola de Futbol Orgel-lia 3 – 2  EFAC

La sort li va tornar a girar l’esquena al Juvenil, que va caure per 3-2 en la seva visita a La Seu. Els de Joan Velasco es van avançar al minut 6 gràcies a una diana de Santiago Giménez. En els minuts posteriors, van comptar amb un gran nombre d’oportunitats per rematar el matx, però amb el que es van trobar va ser amb la remuntada dels locals, que van marcar tres gols de manera consecutiva. El 3-2, obra de Haytam Bardou, va donar esperances als almacellencs, que no van abaixar els braços i van fer mèrits per, com a mínim, haver sumat l’empat.

Primer Equip: EFAC 3 – 0 Cambrils Unió

Balsàmic triomf del Primer Equip, que després de cinc xocs sense guanyar, va obtenir una merescuda victòria contra el Cambrils. L’EFAC va anar de més a menys en un partit que va sentenciar gràcies a una gran segona meitat on va confirmar la seva reacció. 3-0 va ser el resultat final d’un matx que es va decidir per les dianes de Chipi, Edu i Montoy.

Veterans: EFAC 3 – 1 UE Tàrrega

Victòria dels Veterans, que han convertit el camp d’Almacelles en tot un fortí i aquest cap de setmana van sumar el seu tercer triomf. La pinya evoluciona dia rere dia, tant dintre com fora del terreny de joc. Tot i que això no és el més important per ells perquè el que volen és gaudir de la seva passió, ara mateix, ocupen la novena posició amb onze punts.