post

Oportunitat aprofitada

Les oportunitats s’han d’aprofitar. Sobretot, quan no pases pel teu millor moment i has viscut grans moments d’incertesa recentment. I és el que va fer l’EFAC Almacelles, que després de cinc partits sense conèixer la victòria no va donar cap mena d’opció al cuer de la categoria, un Cambrils Unió al qual els almacellencs van superar per un contundent i merescut 3-0 gràcies a les dianes d’Albert Simó, Edu Cons i David Montoy.

L’obligat i balsàmic triomf es va començar a coure durant l’últim quart d’una primera part que no va tenir gaire història. De fet, les poques oportunitats dels del Segrià, que van tornar a presentar un onze amb moltes novetats, no van arribar fins als darrers cinc minuts de joc. Fins llavors, es van dedicar a madurar el partit i a esperar el seu rival al darrere. Quan es van decidir a fer un pas endavant i a moure la pilota d’una forma més pacient, és quan van començar a marcar les diferències.

La seva superioritat, que va anar a més a mesura que el Cambrils va començar a pagar els esforços fets, els va portar a inaugurar el marcador al 44′. L’encarregat de fer-ho va ser Chipi, qui poc abans ja havia vist com una rematada de cap seva s’estavellava a la creueta. Després d’una contra magistral de l’EFAC i un tècnic dribling dins l’area, el davanter dels d’Almacelles va signar el seu primer gol de la temporada amb un precís xut que va entrar pel pal dret i que Sergi Fuertes no va poder refusar.

Aquesta diana va donar ales i tranquil·litat als de Radosav Radulovic, que a la segona meitat es van dedicar a sentenciar el xoc. No van trigar a fer-ho, ja que al 51′, poc després que Enric Bosch provés sort des de la frontal, Edu Cons, que també es va estrenar com a golejador en aquest matx, va marcar el 2-0. El capità de l’equip almacellenc, que va sorprendre a tothom amb la seva arribada el segon pal en un servei de córner, va ampliar la diferència amb un potent xut creuat.

No es van deixar endur els lleidatans, que van continuar buscant perforar la xarxa rival fins al darrer segon. També ho van poder fer els tarragonins, però, un cop més, Jordi Chiné va estar molt segur sota els tres pals i va signar dues parades de gran mèrit durant l’últim quart d’hora que van tirar per terra totes les esperances dels del Baix Camp. Qui es va mostrar molt més efectiu que els atacants del Cambrils va ser l’home gol de l’EFAC aquest inici de temporada, un David Montoy que, després de robar la pilota a l’últim defensor i plantar-se sol davant el porter, va definir amb una gran precisió i marcar la tercera diana de l’EFAC en aquest duel, al 89′.

Gràcies a aquest 3-0 els almacellencs, que tenen pendent el xoc contra l’Andorra, es mantenen a la sisena posició de la classificació amb 21 punts. La setmana vinent, visitaran el sempre difícil camp del Balaguer en un derbi en el qual esperen confirmar el seu bon estat de forma després d’aquests quinze dies de descans.