post

Radosav Radulovic: “És una llàstima no haver-nos endut els tres punts”

Tot i que no va ser capaç d’endur-se la victòria, l’EFAC Almacelles, que venia de perdre d’una forma molt dolorosa contra un rival directe com el CE Manresa (1-3), va fer un gran partit contra el CE Júpiter. Va dominar el ritme del partit durant gairebé els 90 minuts i només una badada defensiva que van aprofitar els barcelonins per igualar el marcador el va allunyar d’un triomf que va tenir a tocar gràcies a una diana de David Montoy. Al final, el resultat va ser un 1-1 que no va acabar de recompensar l’entrega dels del Segrià.

Un cop finalitzat el xoc, el tècnic del conjunt lleidatà, Radosav Radulovic, va destacar el control del partit que van tenir els seus futbolistes. “Hem jugat un partit molt complet i és una llàstima no haver-nos endut els tres punts”, va afirmar l’entrenador, qui va comentar que van tenir en tot moment el control de la pilota. Un fet que els va permetre crear un gran nombre d’ocasions que, lamentablement, no van saber aprofitar. Qui sí que ho va fer va ser un Júpiter el joc del qual, segons el balcànic, van saber contrarestar. Això sí, considera que el seu gol va arribar d’una forma massa fàcil.

D’altra banda, Radulovic també va destacar l’evident millora competitiva de l’EFAC. “No és gens fàcil recuperar-se després d’una derrota i menys en un camp tan difícil com el de la Verneda, però hem demostrat que som capaços de tot”, va afirmar el tècnic, qui va reiterar que el domini dels seus va ser fruit de l’evolució de la plantilla en tots els aspectes del joc. “Anem pel bon camí”, va concloure.

Finalment, Radosav Radulovic, qui va agrair als aficionats desplaçats el seu suport, va valorar positivament el fet que l’equip compti ara amb dues setmanes per preparar el proper compromís. “Ens anirà bé poder descansar i recuperar a tots jugadors que tenen molèsties, ja que és vital que guanyem al Cambrils a casa”, va comentar.