post

Reacció sense premi

Nou empat d’un EFAC Almacelles que, tot i mostrar una evident millora en el seu joc respecte al partit contra el CE Manresa, no va poder passar de l’1-1 contra el CE Júpiter i només ha sumat tres dels darrers quinze punts. El gol inicial de David Montoy va fer somiar als del Segrià amb el triomf, però la diana a la segona meitat de Peris va acabar amb les seves esperances de donar un cop sobre la taula .

Van dominar el xoc gairebé durant els 90′ minuts els del Segrià, als que, de nou, únicament els va faltar una mica d’encert a l’hora de xutar a porta i de prendre decisions en els últims metres. Al darrere, sí que van estar molt més segurs, tot i que un petit desajust que el seu rival va saber castigar els va acabar condemnant.

Des del xiulet inicial, els d’Almacelles van mostrar la seva fam de victòries. La seva empenta els va portar a gaudir de les primeres ocasions clares del matx. Carles Barco, al 22′, va provar sort amb un xut des de la frontal que va aturar sense gaires problemes Víctor Cócera. Tretze minuts més tard, i poc abans que arribés el primer gol del matí, Edu Cons, arribant des de la defensa, ho va tornar a intentar amb una rematada que va sortir molt desviada.

L’esforç incansable de l’EFAC en atac es va veure recompensat al 38′, quan David Montoy va signar el 0-1. El davanter, que lamentablement va haver de ser substituït a la mitja part per unes molèsties, es va aliar amb Enric Bosch, que va baixar una precisa pilota en llarg, i va aprofitar la seva ajustada assistència a l’espai per batre a Cócera amb un xut creaut que no va poder rebutjar.

La dinàmica de la represa va ser molt similar. Els almacellencs, que van continuar dominant el control de la pilota, van buscar sense descans un 0-2 que els hagués donat molta tranquil·litat. Però el futbol és així de capritxós i amb el que es van trobar va ser amb l’1-1.

El Júpiter, que va oferir una imtatge molt millor durant l’última hora de partit, va aconseguir l’empat gràcies a un murri Peris que va guanyar fàcilment l’esquena al seu defensor i va rematar sol davant un Jordi Chiné que prèviament ja havia evitat la igualada i que es va acabar convertint en el protagonista dels darrers instants de joc.

I és que, afortunadament pels interessos del seu equip, el porter visitant va tornar a oferir tot un recital i va salvar un punt per l’EFAC amb parades de gran mèrit. Especialment, cal destacar una que va treure a Ferran Roca, qui va engaltar un fort xut des de dins de l’àrea que Chiné va rebutjar fent ús dels seus reflexos.

El marcador ja no es va tornar a moure més, tot i que durant el temps afegit el conjunt dirigit per Radosav Radulovic va tenir dues ocasions que podrien haver significat l’1-2. La primera, una rematada de cap de Joel Chiné a la sortida d’un córner. La segona, un xut de Pol Arnan després d’una jugada individual que es va estavellar al lateral del pal.

Aquest empat suposa el divuitè punt del d’Almacelles, que es mantenen a la zona alta de la taula però que no poden badar gaire més. Ara, a causa de l’ajornament del seu duel contra l’Andorra, tenen dues setmanes per descansar i, sobretot, per incidir en tot allò que fins ara no ha funcionat.

Galeria: 

CE Júpiter - EFAC Almacelles (J11)