post

Toca reivindicar-se

Ha arribat l’hora d’aixecar el cap i demostrar que l’EFAC és un equip que mereix formar part del grup capdavanter de la classificació. És moment de deixar enrere les sensacions negatives que han deixat les darreres jornades, en les quals els almacellencs només han sumat dos punts dels dotze possibles, i tornar a guanyar després de quatre partits sense fer-ho. En definitiva, als del Segrià els toca reivindicar-se. 

Ho hauran de fer en la seva visita a un altre dels històrics del futbol barceloní i català: el CE Júpiter, un dels clubs que, com en el cas del CF Montañesa o el CE Manresa, va decidir canviar de grup per aquesta 2018-2019. La passada campanya, el conjunt gris-i-grana, va acabar a la dotzena plaça de la classificació. A aquest duel contra els lleidatans, arriben en una situació molt similar i perillosa, ja que freguen la zona de descens. Ocupen la tretzena després d’haver aconseguit només deu dels trenta que s’han posat en joc.

La dinàmica d’aquest Júpiter no ha estat gaire regular en aquest inici de temporada. Després de començar guanyant al Municipal de Gardeny al Lleida Esportiu B, els de La Verneda es van passar fins a set partits sense conèixer la victòria, encadenant derrotes i empats. Aquesta dinàmica va acabar suposant la dimissió del seu tècnic, Alex Garcia, i diversos canvis en la composició de la plantilla, que ha comptat amb nombroses altes i baixes durant aquests primers mesos de lliga.

El seu nou entrenador, Ruben Garcia, va fer bo el tòpic i va debutar amb victòria davant el Manresa, rival que va superar per 1-3 a l’EFAC la passada setmana. Però, novament, a la jornada 10 van caure al seu estadi contra l’Andorra. En aquest sentit, cal destacar la dificultat dels barcelonins per obtenir bons resultats jugant com a locals a casa, on només han estat capaços de sumar tres empats.

Per la seva banda, els almacellencs buscaran la seva tercera victòria fora del seu camp. Com a visitants, acumulen dos triomfs, aconseguits contra l’Igualada i el Borges Blanques, un empat (Vilanova) i dues derrotes, patides en les seves visites al Mollerussa i a la Monta. Per tal d’aconseguir-la, els de Radosav Radulovic hauran de tornar a demostrar la seva solidesa defensiva, que va desaparèixer contra el Manresa, i, de nou, intentar millorar el seu registre golejador.

Aquells que no pugueu viatjar a Barcelona podreu seguir aquest important matx (12:00 h) a les xarxes socials del club. Posteriorment, com sempre, es penjarà la crònica, les declaracions del míster i una galeria d’imatges.

Dinàmica

CE Júpiter
Punts totals: 10 | Posició: 13 | PG: 2 | PE: 4 | PP: 4 | GF: 12 | GC: 14
Ratxa: (J8 Júpiter 1 -1 Montañesa) – (J9: Manresa 0 – 2 Júpiter) – (J10: Júpiter 0 – 2 Andorra)

EFAC Almacelles
Punts totals: 17 | Posició: 5 | PG: 5 | PE: 2 | PP: 3 | GF: 10 | GC: 9
Ratxa: (J8: EFAC 1 – 1 Sant Ildefons) – (J9: Montañesa 1 – 1 EFAC) – (J10: EFAC 1 – 3 Manresa)

Escenari del partit: Municipal de la Verneda

Jornada 11 

  • Júpiter- EFAC
  • Andorra – Igualada
  • Manresa – Cambrils
  • Montañesa – Balaguer
  • Sant Ildefons – Vista Alegre
  • Gavà – Lleida Esportiu B
  • Viladecans – Rapitenca
  • Borges Blanques – Mollerussa
  • Vilanova – Tàrrega