post

Radosav Radulovic: “No ens podem permetre encaixar tres gols idèntics”

L’EFAC Almacelles va patir aquest diumenge la tercera derrota de la temporada, la segona de manera consecutiva. Ho va fer davant un CE Manresa molt sòlid que defensivament va fer tot el necessari per frenar els del Segrià, que van acabar pagant les seves desconnexions en moments puntuals, i que en atac va aprofitar molt bé els espais lliures i es va mostrar letal a la contra. El resultat, 3-1, parla per si mateix. 

Tres gols que, tal com va explicar després del partit el tècnic local, Radosav Radulovic, qui va mostrar la seva frustració per aquest fet i per la forma en la qual va arribar la primera desfeta a casa de la campanya, van arribar de la mateixa manera: amb el rival arribant sol a trenta metres de la porteria i definint amb una vaselina. “No ens podem permetre encaixar tres gols idèntics”, va afirmar.

En aquest sentit, va dir que, després d’uns partits on l’equip ha destacat per la seva entrega i esforç, no entén per què l’actitud davant les adversitats no va ser la mateixa que en anteriors xocs. “No hem de buscar culpables, cadascú ha de ser conscient dels seus errors i no podem abaixar els braços d’aquesta manera”, va assegurar Radulovic, qui va destacar la manca de concentració dels seus futbolistes en els moments decisius.

Finalment, el serbi va alabar el plantejament d’un rival que arribava al matx en una dinàmica molt similar, després d’empatar dos partits i de perdre el seu darrer compromís. “Han vingut a competir i han pogut implantar el seu joc” va dir el tècnic del conjunt almacellenc, qui va reiterar que van tenir molts problemes per superar el seu sòlid bloc defensiu i que, de nou, no van saber aprofitar les poques oportunitats ofensives que van tenir.