post

Sense temps per lamentacions

El gran esforç realitzat per l’EFAC al Camp Municipal de Nou Barris en el xoc que el va enfrontar al CF Montañesa no va tenir recompensa. En el que, segurament, va ser un dels seus millors partits del que portem de temporada quant a joc i actitud, els de Radosav Radulovic van encaixar la segona derrota de la temporada. Una desfeta que, sumada als dos empats sumats en els anteriors dos partits, fan que els almacellencs estiguin ara obligats a reaccionar si no volen despenjar-se del grup capdavanter. Actualment, els del Segrià ocupen la cinquena posició de la taula amb 17 punts. 

Amb 18, i en el quart lloc de la classificació, trobem al que, a partir de les 17:00 h serà el rival aquest diumenge dels lleidatans: el CE Manresa. Un conjunt de la capital del Bages que és un dels grans favorits a lluitar pel campionat al final de la campanya. Almenys, si, a part del seu gran rendiment en aquest inici, tenim en compte que els curs passat es van quedar a les portes de la Tercera Divisió. Només els va faltar un pas, ja que van caure en l’eliminatòria que els va enfrontar a un vell conegut de l’EFAC: el Martinenc.

Després de no poder assolir l’ascens, els manresans van optar pel canvi de grup per aquesta 2018-2019 que han començat d’una forma gairebé calcada a la dels de Radulovic. Després d’empatar en el seu primer compromís, cal destacar que, com en el cas del conjunt roig-i-negre, van guanyar els cinc següents. Finalment, en els tres darrers han aconseguit dos empats, contra el CF Montañesa i l’Andorra, i han patit una derrota contra el CE Júpiter, equip contra el qual l’EFAC es veurà les cares la setmana que ve.

A part de permetre superar a un dels grans favorits de la categoria a la taula, guanyar en aquest duel inèdit suposaria una gran injecció de moral a un Almacelles que poc a poc ha anat despertant però que en els seus darrers partits no ha vist premiada la seva lluita. La seva millora en el joc és evident, passant de l’abús del joc en llarg a un molt més combinatiu, i es manté com un dels equips més potents en defensa, però la manca de gol els està castigant en excés. Fins ara, han amortitzat molt bé les seves nou dianes, però a mesura que avanci la campanya podria començar a no ser suficient.

La reacció és obligada en aquest partit que, com sempre, aquells que no pugueu assistir al Camp Municipal el podreu seguir a les xarxes socials del club. Posteriorment, com sempre, es penjarà la crònica, les declaracions del míster i una galeria d’imatges.