post

Radosav Radulovic: “Fa mal perdre d’aquesta manera”

El gran partit que va fer l’EFAC Almacelles al sempre difícil Camp Municipal de Nou Barris no va ser suficient per superar a un CF Montañesa que va saber jugar molt bé les seves cartes i es va acabar imposant per la mínima. Els del Segrià van dominar el partit, però una petita errada puntual, que els locals van aprofitar per trencar el matx, els va condemnar. 

“Fa mal perdre d’aquesta manera”, va afirmar després del xoc el tècnic del conjunt lleidatà, Radosav Radulovic, qui va comentar que el seu conjunt va dominar la dinàmica del joc en tot moment, des del xiulet inicial fins al final. Lamentablement, això no va ser suficient per vèncer a una potent Monta que, segons l’entrenador, també va saber imprimir el seu estil. “Han aprofitat bé els seus punts forts, el joc dur i directe”, va comentar el míster, qui creu que el gol local va ser fruit d’una petita badada col·lectiva.

Tot i marxar de Barcelona amb les mans buides, Radulovic ho va fer satisfet. Bàsicament, perquè està content amb l’actitud dels seus futbolistes. “Hem jugat el millor partit de la temporada”, va argumentar el balcànic, qui, com en anteriors compromisos, va tornar a felicitar-los per la seva entrega. En aquest sentit, espera que mantinguin aquesta mentalitat en els propers enfrontaments, en els quals l’EFAC no podrà badar si no vol desenganxar-se del grup capdavanter.