post

La Bombonera de Nou Barris, un nou territori per conquerir

Els dos empats contra el CF Vilanova i la UE Sant Ildefons van fer que l’EFAC, que fins al moment estava immers en una dinàmica molt positiva i portava cinc victòries seguides, caigués fins a la cinquena posició. Tenint en compte que la zona noble de la taula està més cara que mai, els d’Almacelles estan obligats a reaccionar si no volen despenjar-se del grup capdavanter. Per aquest motiu, buscaran tornar a guanyar i escalar posicions en la seva visita a un dels clàssics del futbol barcelonès i català: el CF Montañesa

Ho farà en un camp, el Municipal de Nou Barris, que destaca per les seves petites dimensions. Un fet que, per una banda, fa que el territori groc i negre sigui propici per un joc directe al qual els de Radosav Radulovic estan més que acostumats. De fet, podria dir-se que, en aquest complicat inici de lliga, és el que més han practicat. I de moment, donant un cop d’ull als resultats, sembla haver funcionat.

D’altra banda, es tracta d’un camp que històricament ha estat un fortí. El seu sobrenom parla per sí mateix: La Bombonera. I, tot i que la ‘Monta’ no passa pel seu millor moment esportivament parlant, ho continua sent. El sentiment de la seva afició, una de les més fidels de tot el futbol territorial, mai no canvia. Per això, compten amb un factor difícil de contrarestar i que sempre els dóna un plus quan juguen a casa: el suport dels seus seguidors, que són capaços de crear una pressió que esdevé en un factor clau a l’hora de superar els seus rivals.

Això sí, aquesta temporada la Montañesa, que va començar guanyant al camp del CF Gavà i després va perdre dos xocs seguits contra el CF Borges Blanques i la UD Viladecans només han fet valer el factor camp en una única ocasió. Ho van fer a la jornada 6, quan var derrotar el FC Andorra per 4-0. La resta dels seus compromisos (CF Vilanova, UE Sant Ildefons, CE Manresa i CE Júpiter), els han empatat. De fet, juntament amb aquest últim, és el que més empats acumula de la categoria.

Finalment, com en el cas de l’EFAC, es tracta d’un conjunt en el qual fins ara cap dels seus jugadors s’ha erigit com una referència ofensiva. Almenys, tenint en compte les estadístiques, que diuen que cap ha estat capaç de marcar més de dues dianes. En total, n’han marcat 11,  dos més que els del Segrià, i n’han rebut 8, també tres més que en el cas dels almacellencs, que es mantenen com un dels equips menys golejats del grup 2 de Primera Catalana.

Com sempre, el partit, que començarà a partir de les dotze del matí, el podreu seguir a les xarxes socials del club. Posteriorment, com sempre, es penjarà la crònica, les declaracions del míster i una galeria d’imatges.

J9 (1cat2)

  • Andorra 1-1 Lleida Esportiu B
  • Igualada 2-2 Mollerussa
  • Borges Blanques 1-2 Tàrrega
  • Manresa – Júpiter
  • Montañesa – EFAC
  • Sant Ildefons – Cambrils
  • Vilanova – Balaguer
  • Gavà – Rapitenca
  • Viladecans – Vista Alegre