post

Joan Velasco substituirà Jordi Vidal al capdavant del Juvenil

El Juvenil de l’EFAC ha viscut un inici de lliga molt dur. En el seu retorn a la Segona Divisió, el màxim exponent del futbol ha perdut els seus tres primers partits. En el seu debut, van caure per 3-0 contra el CF Balàfia. En el segon matx, el Vilanoveta de LLeida, que va capgirar el marcador, el va superar per un ajustat 1-2. Finalment, la derrota més dolorosa va arribar en el seu tercer i últim partit contra l’Alpicat, que va remuntar un 2-0 i es va acabar imposant per 2-5.

Per tal d’intentar frenar aquesta dinàmica negativa d’un grup que atresora un gran talent, el club ha pres la decisió de fer un canvi a la banqueta. Aquesta setmana, la junta directiva va comunicar que no continuarà en el càrrec d’entrenador a Jordi Vidal, al qual l’entitat agraeix la feina feta durant els mesos que ha estat al capdavant de l’equip. 

El seu substitut serà el també director esportiu de l’EFAC, Joan Velasco, a qui el club desitja molta sort en aquesta nova etapa dirigint una plantilla que de ben segur tindrà tota la seva confiança. El seu debut en partit oficial es produirà aquest mateix dissabte en el partit que enfrontarà els almacellencs contra l’Atlètic Segre (Lleida, 15:45 h).