post

Radosav Radulovic: “Aquesta és l’actitud que busquem”

Aquest dissabte es van escapar els primers punts del Camp Municipal d’Almacelles. Després de tres victòries consecutives a casa, l’EFAC, que ja encadena dos empats consecutius, no va poder passar de l’1-1 contra la UE Sant Ildefons.

La igualada va arribar després d’un intens xoc en el qual els de Radosav Radulovic, qui creu que van sumar un bon punt, es van enfrontar a un gran rival necessitat de punts que va sortir molt més endollat. “És un equip que mereix estar molt més a dalt i ens han complicat molt la vida”, va comentar el tècnic, qui creu que els locals van entrar massa relaxats al xoc.

A la segona part, considera que van millorar i van imprimir un major ritme al seu joc. Un fet que els va permetre avançar-se gràcies a una diana d’Oscar Canadell. Lamentablement, els de Cornellà no van trigar a empatar en una jugada a pilota parada. “Hem tingut mala sort”, va dir Radulovic, qui va afirmar que després van intentar marcar el segon de totes les maneres possibles però no van tenir èxit en el seu propòsit.

En aquest sentit, el míster, qui va assegurar que és molt important el fet de no abaixar els braços després de rebre la diana de l’empat perquè perfectament podrien haver acabat perdent, va felicitar els seus jugadors pel seu esforç: “Aquesta és l’actitud que busquem”. Finalment, el balcànic va destacar que ara esperen recuperar els punts perduts la setmana que ve contra el CF Montañesa.