post

Tots els equips de l’EFAC, presentats davant l’afició

Durant la prèvia del partit contra la UE Sant Ildefons, l’EFAC Almacelles va celebrar la ja tradicional presentació de totes les plantilles que conformen el club. Tota una festa en la qual l’afició del conjunt del Segrià va poder conèixer a tots els futbolistes que conformen el futbol formatiu i amateur del club. 

Cridats un per un per Jose Antonio Garcia Barranco, l’encarregat de guiar l’amè acte, i sota un mar d’aplaudiments tots els equips van sortir al terreny de joc i es van fer la foto oficial. En total, onze equips van passar per la gespa del Camp Municipal: Baby, Prebenjamí A i B, Benjamí A i B, Aleví A, Infantil A, Cadet A, Juvenil A, Primer Equip i Veterans.

Posteriorment, van prendre la paraula el president del club, Joan Bosch, i l’alcalde d’Almacelles, Josep Ibarz, qui va estar acompanyat per la Regidora d’Esports, Montse Noró. En aquest sentit, cal destacar que el batlle va comentar que aviat finalitzaran les obres del bar, que ja porten uns mesos de retard. D’altra banda, es va comprometre a substituir els vells vestuaris que es troben sota la tribuna.

Per últim, abans del matx de Primera Catalana, tots els presents, que també es van emportar un tapaboques oficial de l’EFAC amb l’escut estampat, van poder gaudir d’un gran berenar. Com sempre, les coques van ser cortesia Pastisseria Marqués, a la qual el club agraeix la seva col·laboració.

Finalment, es recorda que totes les fotografies oficials fetes durant l’acte es podran descarregar des de l’àlbum que podreu trobar a Flickr. 

Galeria

Presentació EFAC Almacelles (2018-2019)