post

L’EFAC tanca la seva festa amb un insuls empat

L’EFAC no va poder culminar la seva festa de presentació amb un triomf. Tot i avançar-se en el marcador gràcies a Oscar Canadell, els d’Almacelles no van poder passar de l’empat contra la UE Sant Ildefons, que va donar per vàlida la igualada des del xiulet inicial i va marcar l’1-1 en una jugada aïllada.

Insulsa primera meitat per part de tots dos equips. Ni els almacellencs ni els de Cornellà van fer mèrits durant els primers 45 minuts per a avançar-se. Els de Radosav Radulovic, un cop més, van sortir adormits. I quan van donar la sensació d’haver reaccionat ja va ser massa tard.

Els lleidatans només van crear perill en tres ocasions. La primera, amb un xut de falta de Roger Canadell que va marxar fregant el pal. La segona, amb una passada de la mort de Marc Viladegut que es va passejar per l’àrea rival i que cap dels seus companys va ser capaç de rematar. Finalment, els locals van tancar la primera part amb una nova oportunitat de Viladegut, que va enviar massa alta una rematada de cap.

A la represa, el conjunt almacellenc va mostrar una millor versió. Des de l’inici de la segona part, els roig-i-negres van buscar el primer gol de la tarda, que es va resistir. El primer a provar-ho va ser Roger amb un xut llunyà que Alberto Arnalot va rebutjar sobre la línia. Poc després, just després d’entrar al terreny de joc, el seu germà, Oscar Canadell, va estar a punt de batre al porter després de marxar-se per velocitat del seu defensor.

En una jugada molt similar, va arribar el gol de l’empat, obra del mateix Oscar. Després de lluitar una pilota que li van enviar a l’espai, l’extrem del conjunt local es va fer una autopassada que el va col·locar davant el porter, al qual va batre amb una precisa definició.

L’alegria no va durar gaire, ja que el Sant Ildefons va igualar el partit al minut 68. Victor, amb un magistral llançament de falta que va fer inútil l’estirada de Jordi Chiné, qui instants abans havia aturat un perillós mà a mà. Aquesta diana, que va tallar la bona dinàmica de l’EFAC, va ser l’última d’un partir que va acabar amb polèmica per l’actuació arbitral. El matx es va escalfar després d’un dubtós penal no xiulat sobre Chipi i les expulsions de Jorge Bergegal, que es trobava escalfant a la banda, i Pau Mora, al que va expulsar per protestar a la banqueta.

Amb aquest empat, els almacellencs, que sumen 17 punts es mantenen momentàniament a la tercera plaça, tot i que demà es podrien veure superats per la UD Viladecans. La propera jornada, els de Radulovic visitaran el sempre difícil camp del CF Montañesa.

Galeria

EFAC Almacelles - Sant Ildefons (J8)