post

Radosav Radulovic: “Ens ha faltat calma”

L’EFAC Almacelles es va emportar un valuós punt del sempre difícil Municipal dels Alumnes Obrers. Els de Radosav Radulovic, que arribaven al xoc contra el Vilanova després d’haver guanyat els cinc darrers partits, es van veure obligats a reaccionar després del matiner gol dels locals, obra d’Oscar Barragan. Ho van fer i van ser capaços d’igualar el marcador gràcies a una diana d’Enric Bosch. El marcador ja no es va tornar a moure, tot i que van jugar amb un jugador més durant gran part de la segona meitat i van comptar amb nombroses ocasions durant tot el partit. 

Després del matx, el tècnic del conjunt almacellenc va valorar positivament el punt aconseguit en un camp molt complicat i davant un rival que va sortir amb una mentalitat guanyadora. “No puc retreure res als jugadors, han donat el màxim i mantenim la nostra regularitat”, va comentar Radulovic, qui, això sí, va comentar que no van estar gaire fins en algunes fases de l’enfrontament. Sobretot, durant uns primers quinze minuts en els quals els locals van aprofitar els errors dels del Segrià per avançar-se.

Segons el tècnic, que va afirmar que l’empat era just tenint en compte el gran nivell ofert per tots dos equips, l’EFAC va anar millorant a mesura que avançava la primera part. D’altra banda, el balcànic considera que a la segona no van ser capaços d’aprofitar la superioritat numèrica. “Ens ha faltat calma”, va destacar el míster, qui creu que van abusar del joc en llarg i en profunditat. En aquesta mateixa línia, va afirmar que, tot i que ho van intentar amb totes les seves forces, no van saber madurar el partit ni cansar el seu rival.