post

A Vilanova amb la sisena victòria com a objectiu

L’EFAC sembla haver trobat la regularitat que buscava al començament de la pretemporada. Tot i no oferir un gran nivell de joc i no estar gaire inspirats de cara a porteria,  els almacellencs, que només han marcat set gols, han demostrat una gran solidesa en aquestes primeres sis jornades que els ha permès sumar cinc victòries de manera consecutiva. En aquest sentit, cal destacar que el dirigit per Radosav Radulovic és, amb únicament tres gols en contra, un dels clubs menys golejats. 

Aquest diumenge (17:00 h), els del Segrià, que arribaran en plena forma, buscaran mantenir la seva bona dinàmica davant un CF Vilanova que actualment ocupa l’onzena posició amb cinc punts. Un rival que, després de caure en el seu debut contra el Viladecans i veure com s’ajornava el seu matx contra l’Andorra, va sumar la seva única victòria a la segona jornada contra el Sant Ildefons. Després, va ser capaç d’aconseguir dos valuosos empats fora de casa davant el Júpiter i la Montañesa i va perdre al Municipal dels Alumnes Obrers contra el Manresa.

No està sent un retorn somiat a Primera Catalana pels de Vilanova, que compten amb un equip molt jove format per homes de la casa al qual li està costant adaptar-se al ritme de la categoria. Als futbolistes d’Agus Isabel els hi costa molt arrancar i durant aquests sis primers xocs han anat a remolc durant moltes fases dels seus partits. De fet, en la majoria dels seus compromisos han marxat al descans perdent. A les segones parts, com en el cas de l’EFAC, sempre ofereixen una millor versió. Finalment, cal destacar el gran olfacte golejador del seu futbolista més destacat fins al moment, un Oscar Hernando que fins ara ha marcat quatre dels sis gols de l’equip.

En el cas de guanyar els vilanovins, els de Radosav Radulovic, que esperen mantenir les seves bones sensacions i continuar evolucionant com en els darrers últims enfrontaments, es podrien col·locar com a primers classificats. Això sí, per fer-ho hauria de perdre o empatar el CE Manresa, que es veurà les cares amb la Montañesa. En aquesta mateixa línia, cal recordar que el líder, el CFJ Mollerussa, no disputarà el seu partit davant l’Andorra pels compromisos internacionals dels jugadors andorrans.

El partit es podrà seguir a les xarxes socials del club. Posteriorment, com sempre, es penjarà la crònica, les declaracions del míster i una galeria d’imatges.