post

L’EFAC es reforça amb Sasha Litwin

Després de sis jornades de competició, l’EFAC Almacelles ocupa la tercera plaça de la classificació del grup 2 de Primera Catalana. Els de Radosav Radulovic, que van caure en el seu debut contra el CFJ Mollerussa, han sumat cinc triomfs en els darrers cinc partits i han mostrat una gran evolució que els ha convertit en un dels equips més destacables i temuts de la categoria. 

Tot i el seu bon inici, el club considera que l’equip encara té certes mancances en determinades posicions que no li han permès desenvolupar un gran joc. A més a més, cal destacar que s’ha trobat amb altres entrebancs com la lesió d’un dels homes claus de la temporada passada, Adrià Monfort, qui porta arrossegant uns problemes al peu des del començament de la pretemporada que li han impedit exercitar-se amb normalitat amb els seus companys.

És per això que, amb la campanya ja en marxa, el conjunt almacellenc ha decidit reforçar-se amb Sasha Litwin, de 23 anys. El jove futbolista, que ja porta uns dies entrenant sota les ordres de Radulovic, destaca per la seva polivalència, ja que, tot i que es troba més còmode jugant com a migcampista per la seva gran projecció ofensiva, també pot ocupar altres posicions com la de lateral.

Pel que fa a la seva trajectòria, Sasha, que va acabar la seva formació al Lleida Esportiu de Divisió d’Honor, ha passat per equips propers com el CDJ Tamarite i el Lleida Esportiu B. Això sí, el que més destaca de la seva curta carrera és el seu pas per equips internacionals com el Sambenedettensse Calcio italià, el FC Tatabánya hongarès i el UMF Víkingur Ólafsvík d’Islàndia.

El retorn de Pol Arnan, una altra bona notícia

Després de no poder estar present durant tota la pretemporada per motius personals i perdre’s els primers partits de lliga per no haver-se incorporat encara a la dinàmica de l’equip, Pol Arnan, que es va reintegrar al grup a mitjans del mes de setembre, va sumar aquest cap de setmana els seus primers minuts a la lliga amb la samarreta del conjunt almacellenc. El jove extrem va entrar durant la segona meitat de l’EFAC – UD Viladecans en substitució del golejador David Montoy.

Tot i no comptar encara amb el ritme de competició que ja comencen a tenir els seus companys, Arnan va demostrar la seva capacitat de lluita i es va convertir en una contínua font de perill. En aquest sentit, el club espera que torni a demostrar el seu alt nivell, tal com va fer durant l’úlim tram de la temporada passada, quan va reaparèixer  després de 15 mesos de baixa per una pubàlgia.