post

Radosav Radulovic: “L’equip ha estat enorme”

L’EFAC no es cansa de guanyar. Aquest cap de setmana, el conjunt almacellenc va aconseguir la seva cinquena victòria davant un dels principals candidats a l’ascens a Tercera Divisió, una UD Viladecans que, tal com va predir a la prèvia Radosav Radulovic, no va posar les coses gens fàcils. 

Per això, el tècnic valora molt els tres punts sumats davant el treballat conjunt de Raul Paje, que van arribar després de 90 minuts plens de patiment. “No hem jugat tan bé com a Borges, però l’objectiu era guanyar i ho hem fet”, va comentar Radulovic, qui va destacar l’enorme esforç dels seus jugadors, que van lluitar fins al darrer segon.

En aquesta mateixa línia, el balcànic, que considera que el triomf va ser molt merescut, va comentar que a la primera part el seu equip es va mostrar molt sòlid i va treballar molt bé. A la segona, després de l’expulsió del visitant Gallardo,  és quan creu que van marcar les diferències. De fet, tal com va dir, jugant en superioritat es van avançar gràcies a una bona jugada d’estratègia.

Això sí, Radulovic també va reconèixer que durant els darrers minuts van patir i van veure perillar la victòria. “Al final se’ns han tirat a sobre i han pogut empatar jugant de forma directa”. Afortunadament, el marcador, inaugurat per David Montoy, ja no es va tornar a moure i l’EFAC es va imposar. Ara, espera mantenir la bona ratxa a Vilanova. Això sí, considera que primer han de gaudir d’aquest patit triomf.