post

La regularitat, a prova contra el Viladecans

Si vols mantenir-te a la part alta de la classificació, has de guanyar a tothom. Especialment, als grans candidats a l’ascens. I és el que tractarà de fer aquest diumenge a partir de les 17:00 h l’EFAC Almacelles, que intentarà mantenir la seva bona ratxa davant la UD Viladecans, un dels equips més potents de la categoria.

Tots dos conjunts arriben al xoc amb una dinàmica molt similar. De fet, ho fan empatat a dotze punts. I és que tots dos han guanyat quatre partits i han patit una derrota. A la taula, únicament els superen el CFJ Mollerussa, que ha sumat els tres punts en tots els seus partits i un CE Manresa que acumula tretze punts.

Precisament, l’única desfeta a la lliga dels de Raul Paje va arribar contra els de la capital del Bages. Després de tres triomfs consecutius contra el Vilanova (3-1), el Sant Ildefons (0-4) i la Montañesa (3-1), els barcelonins, que, com en el cas dels almacellencs, destaquen per la seva regularitat, van caure per 1-0 davant els manresans. Això sí, van recuperar el seu tó habitual la passada jornada i van vèncer el CE Júpiter per un ajustat 2-1.

Pel que fa als precedents de les últimes temporades, cal mencionar que l’EFAC sempre ha sortit reforçat dels duels contra el Viladecans. La darrera campanya, els del Segrià van aconseguir un empat a casa (1-1) i es van emportar els tres punts jugant com a visitant (1-2). En aquest sentit, cal recordar que el dirigit per Paje va ser un dels altres clubs que va barallar fins a última hora per l’ascens. Finalment, van acabar quarts, una posició per sota dels lleidatans, amb 62 punts.

Tenint en compte totes aquestes dades, el tècnic del conjunt almacellenc Radosav Radulovic considera que serà un dels enfrontaments més difícils del que portem de temporada. “Serà un dels partits més complicats de la temporada perquè juguem contra un dels candidats a l’ascens”, comenta el balcànic, qui confia que la darrera victòria del seu equip al camp del Borges els doni ales i tranquil·litat. En aquesta mateixa línia, espera que els seus jugadors siguin capaços de mantenir el nivell de concentració que els ha permès guanyar els darrers quatre partits i de fer-se forts a casa.

Com sempre, el partit es podrà seguir a les xarxes socials del club. Posteriorment, es penjarà la crònica, les declaracions del míster i una galeria d’imatges.