post

Radosav Radulovic: “Aquesta victòria ens dóna tranquil·litat”

Segurament, l’EFAC Almacelles va jugar contra el FC Borges el millor partit del que portem de temporada. Els de Radosav Radulovic van millorar el seu joc i van oferir tota una demostració de caràcter que els va permetre remuntar l’1-0 inicial favorable als locals gràcies a dues dianes de David Montoy i Joel Chiné. 

Precisament, el tècnic del conjunt almacellenc va destacar el canvi de mentalitat dels seus jugadors, que no es van enfonsar després de rebre el primer gol. “Hem fet bé tot el que no havíem fet durant les primeres quatre jornades”, va assegurar Radulovic, qui va afirmar que l’equip creix dia rere dia i té molta fe en el treball.

En aquesta mateixa línia, el míster va felicitar els seus futbolistes pel seu esforç. Bàsicament, perquè és els que els va portar a endur-se una merescuda victòria que de ben segur els donarà molts ànims. “Aquest triomf val sis punts i ens donarà molta tranquil·litat”, va comentar l’entrenador de l’EFAC, qui espera poder jugar sense tanta pressió els propers partits. Això sí, tot i que diu que la plantilla té molt talent, creu que encara té molta feina per endavant,

La remuntada va arribar en una segona part on els almacellencs van ser molt superiors i van saber frenar el seu rival. “L’entrada de gent fresca des de la banqueta ens ha ajudat a sentir-nos còmodes i a aprofitar els errors del Borges”, va comentar Radulovic, qui va explicar que la sort els va acompanyar en una jugada final marcada per la polèmica on, segons els locals, un defensa visitant va refusar la pilota amb la mà sobre la línia de gol. Segons ell, si l’àrbitre no va assenyalar res va ser perquè no va veure cap infracció.

Finalment, el balcànic va agrair el suport de l’afició, que, com en cada desplaçament, va estar al costat de l’equip en els moments més complicats. Tal com va afirmar el tècnic, el seu suport va ser bàsic per aconseguir el quart triomf consecutiu. En aquest sentit, espera mantenir aquesta bona ratxa davant el Viladecans de Raul Paje, un dels equips més perillosos de la categoria.