post

Radosav Radulovic: “L’afició acabarà gaudint”

Segon partit de la temporada a casa i segona victòria per l’EFAC Almacelles, que ja encadena tres trioms consecutius. El darrer, contra un CF Gavà que va ser molt superior quant a joc i va fer mèrits per esguerrar-li la festa al conjunt dirigit per Radosav Radulovic

Després del matx, el tècnic local va destacar el mèrit que té guanyar els tres punts contra un equip com el barceloní, que venia amb ganes d’endur-se un resultat positiu després de només haver aconseguit un punt en les tres jornades anteriors. “Hem tingut molta paciència i hem sabut estar en els moments més crítics”, va ressaltar l’entrenador de l’EFAC, qui va afegir que la clau va ser el fet de no enfonsar-se quan el rival va aconseguir l’empat.

Tot i el triomf, com en anteriors xocs, Radulovic no es va mostrar satisfet per la imatge donada sobre el terreny de joc. Segons el tècnic, que accepta les crítiques rebudes per part de l’afició, el conjunt almacellenc va anar a remolc durant moltes fases del matx. En aquesta mateixa línia, va afirmar que encara tenen molta feina. “No hem jugat bé i hem de buscar solucions, però el més important és que portem nou punts”, va afegir.

En aquest sentit, el tècnic va valorar positivament la regularitat que sembla haver trobat l’EFAC després de caure en el seu debut. Això sí, va admetre que és conscient que l’equip està a anys llum del nivell que va demostrar l’any passat. Un problema que Radulovic, que va dir que ara mateix no poden fer més perquè falta encara preparació, espera resoldre en un futur pròxim. “Durant l’any tindrem partits on els aficionats gaudiran amb el joc de l’equip i veurà molts més gols”, va concloure l’entrenador dels almacellencs, qui va agrair el suport dels seguidors.