post

L’EFAC assalta Les Comes

Saber patir és molt important quan les coses no acaben d’anar del tot bé, quan no arribes al nivell desitjat. I és el que està sabent fer l’EFAC Almacelles durant aquestes primeres jornades de Primera Catalana. Els de Radosav Radulovic, després de caure en el seu debut, han guanyat els seus dos últims partits i sumen ja 6 punts. Ahir, sense tornar a fer un partit gaire brillant, van endur-se el triomf en la sempre difícil visita al camp del CF Igualada

Novament, els almacellencs van veure com el seu rival els va superar des del xiulet inicial. Durant els primers 45 minuts, els igualadins van dominar el partit gairebé a plaer. Afortunadament pels interessos dels lleidatans, no van ser capaç de materialitzar les seves ocasions. La més clara, va arribar després d’una pèrdua en zona defensiva. Per sort, Jordi Chiné va evitar que l’Igualada es posés per davant en el marcador.

Per la seva banda, l’EFAC, espès a l’hora de fer circular la pilota, va tornar a buscar les esquenes dels defensors locals jugant en llarg i per les bandes. Les ocasions més clares van arribar d’aquesta última forma, amb dos actius Oscar Canadell i Enric Bosch. Precisament, ells dos van ser els protagonistes de la jugada més perillosa dels d’Almacelles, que va arribar minuts després d’una rematada de cap de Juclà. El petit dels Canadell, que va xutar desviat, va estar a punt de signar el 0-1 després de trobar-se amb una pilota que va deixar morta el porter local en rebutjar un xut d’Enric.

A la represa, el guió va canviar i els de Radulovic, que van fer un pas endavant i van mostrar un caràcter molt més competitiu, van oferir una millor imatge. Joel Chiné va ser el primer a avisar amb un xut des de la distància. Poc després, Marc Viladegut, sorprenent amb la seva velocitat per la banda dreta, va provar sort amb una rematada que va marxar fregant el pal.

L’únic gol no va arribar fins al minut 66, quan un intel·ligent Oscar va aprofitar una gran passada en profunditat d’Edu Cons per quedar-se sol davant el porter. La seva rematada, que va entrar plorant al fons de la xarxa, va significar el definitiu 0-1. Més tard, abans que els locals tinguessin diverses oportunitats per empatar, ho van provar sense tanta sort Jorge Berbegal i Enric.

El partit va decantar per aquest únic gol d’Oscar, que va donar tres punts vitals a un EFAC que segons el seu míster, tot i portar dues victòries que els donen certa tranquil·litat, encara no està màxim nivell. El dissabte vinent, coincidint amb la Festa Major d’Almacelles, els de Radosav Radulovic buscaran mantenir la seva bona dinàmica davant el Gavà.

Galeria:

CF Igualada - EFAC Almacelles (J3)