post

A pels primers punts fora de casa

Després de sumar els seus primers tres punts a casa davant el Lleida Esportiu B, l’EFAC Almacelles buscarà aquest dissabte (18.00 h) aconseguir la seva primera victòria com a visitant. Ho farà davant el CF Igualada, un equip que arriba invicte a aquest matx després d’haver empatat els dos anteriors.

“Es tracta d’un conjunt que intenta jugar bé a futbol”, explica sobre els igualadins Radosav Radulovic, qui creu que destaquen per la qualitat dels seus migcampistes i davanters i la seva gran capacitat de crear perill. A més a més, el tècnic, que afirma que Les Comes és un estadi on sempre és molt difícil treure resultats positius, també considera que es tracta d’un bloc molt contundent en defensa.

Els resultats demostren que Radulovic no s’equivoca quan diu que els seus jugadors hauran de treballar de valent per poder endur-se el triomf. I és que els de Mohamed El Yaagoubi, tot i no haver guanyat cap dels seus compromisos, han obtingut dos empats de gran valor contra dos dels grans favorits de la categoria. En el seu debut, van empatar 3-3 contra el CE Manresa, mentre que a la segona jornada ho van fer per 1-1 davant el CE Júpiter.

En aquesta mateixa línia, els almacellencs hauran de deixar enrere els seus records negatius de la seva última visita al camp de l’Igualada. La temporada passada, van caure per un ajustat 3-2 en un enfrontament que no es va decidir fins a l’últim minut. Això sí, a Almacelles l’EFAC es va imposar per un clar 3-0.

El partit, que començarà a partir de les sis de la tarda, el podreu seguir a les xarxes socials del club. Posteriorment, com sempre, es penjarà la crònica, les declaracions del míster i una galeria d’imatges.