post

Radosav Radulovic: “Felicito els meus jugadors pel canvi de xip”

Ho va avisar després del partit contra el CFJ Mollerussa i abans del matx contra el Lleida Esportiu B. Radosav Radulovic creia que una de les poques coses que li mancava a l’equip era motivació i que havia de deixar de banda la seva mentalitat negativa. Ahir, després de la victòria, es va mostrar satisfet per l’actitud dels seus futbolistes sobre la gespa. “Felicito els meus jugadors pel seu canvi de xip”, va comentar el tècnic, qui també va destacar que ara espera que aquest triomf els ajudi a continuar creixent i a aixecar definitivament el cap. 

La victòria va arribar després de 90 minuts on cap dels dos equips va jugar de manera brillant, tal com va destacar Radulovic. “Pels espectadors, no ha estat un partit gaire bonic de veure”, va reconèixer el míster, qui va explicar que van haver de modificar el seu joc per a poder endur-se els tres punts davant un equip molt ben situat que està acostumat a jugar ràpid i a castigar els errors dels seus rivals.

En aquest sentit, l’entrenador del conjunt almacellenc va assegurar que molts dels partits d’aquesta temporada seguiran aquesta mateixa dinàmica, perquè a Primera Catalana tots els equips són molt durs i competitius i tendeixen a castigar les badades defensives. Això és el que va fer l’EFAC per marcar l’1-0 en una jugada d’estratègia després d’una bona primera meitat on va tenir nombroses ocasions. A la segona, segons Radulovic, van tenir una major tranquil·litat a l’hora de moure la pilota i intentar superar les línies rivals.

Finalment, el balcànic va destacar la importància de guanyar contra un equip d’aquestes característiques. “Quan treus els tres punts d’un derbi, són d’or”, va dir el tècnic de l’EFAC, que va afegir que és com si haguessin sumat 4 punts. Ara, té la voluntat de que l’equip cregui més en el seu potencial i sigui més regular i pacient.