post

La primera victòria, entre cella i cella

Una nova oportunitat per aixecar el cap i deixar enrere les sensacions negatives d’aquestes últimes setmanes. Així podria definir-se el partit d’aquest diumenge (18.00 h) entre l’EFAC Almacelles i el Lleida Esportiu B, en el qual els de Radosav Radulovic esperen sumar els seus primers tres punts després de caure per la mínima (1-0) contra el CFJ Mollerussa en el seu debut.

Tampoc va ser capaç de guanyar a la primera jornada el seu rival, un filial del Lleida ple de joves valors que va perdre per 1-2 davant un dels equips més potents de la categoria, un CE Júpiter molt més experimentat que va fer valer el seu potencial. Tot i la derrota, els de Jordi López ‘Mena’ van tornar a demostrar que, tot i estar en procés de construcció, ha evolucionat molt des de l’últim cop que es va veure les cares amb el conjunt almacellenc a la pretemporada.

En relació als últims precedents, cal recordar que l’EFAC va jugar dos cops contra el màxim exponent del futbol base del Lleida Esportiu durant l’estiu, ja que es van enfrontar als quarts de final de la Copa Lleida. Els dos matxos van acabar amb un resultat favorable als de Radulovic, que van guanyar per 0-1 al Municipal de Gardeny i van oferir tota una exhibició ofensiva (5-0) a la tornada disputada al Municipal d’Almacelles. Pel que fa a la lliga, la passada campanya els almacellencs es van imposar per 2-1 a casa i per un clar 2-4 jugant com a visitants a Lleida.

Com tots els derbis, serà un duel que segurament s’acabarà decidint pels petits detalls. Per això, tant el cos tècnic com els jugadors esperen comptar amb el suport de la seva afició en el seu primer partit a casa. En aquest sentit, es recorda que encara es pot renovar el carnet de soci a les oficines de l’entitat. D’altra banda, pels que no hi puguin assistir, el club farà un seguiment en directe del matx a les seves xarxes socials.