post

Radosav Radulovic: “El resultat és just”

“El resultat és just, podríem haver perdut per una diferència més gran”. Així de sincer es va mostrar Radosav Radulovic després de la derrota de l’EFAC Almacelles contra el CFJ Mollerussa per 1-0. Ho van fer en un partit on el tècnic considera que van fer mèrits per endur-se els tres punts, especialment durant una primera part on que va definir com bona en la qual van comptar amb nombroses ocasions. 

Tot va canviar en una segona meitat on segons l’entrenador el rival es va mostrar molt més sòlid i va aprofitar el desordre defensiu dels almacellencs. “Després de quatre avisos ens han marcat aprofitant un error que ja fa partits que ens persegueix”, va comentar Radulovic, qui va dir que va haver de fer diferents substitucions per les molèsties físiques que van patir alguns dels seus jugadors.

En aquest sentit, creu que l’entrada de nous futbolistes al terreny de joc tampoc va servir per a gaire, ja que la dinàmica del matx ja no va canviar. Això sí, va valorar positivament que la mentalitat de l’equip va ser molt més positiva que en anteriors partits i hi va posar més ganes.

Un fet que no va ser suficient per donar-li la volta al marcador quan les coses es van torçar. “No tenim encara la força suficient per resoldre aquest tipus de situacions”, va afirmar el míster, qui va assegurar que ara han de pensar en el seu proper compromís contra el Lleida B. Un partit en el qual espera que l’equip continuï creixent i recuperi els ànims.