post

Un sòlid Mollerussa amarga el debut de l’EFAC

Les primeres jornades mai són fàcils. Costa que els equips arrenquin després d’uns mesos sense disputar competicions oficials. I tot es complica si es comença disputant un derbi, un tipus de partit que tot el món vol guanyar i que es juga a altes revolucions. Lamentablement, l’EFAC Almacelles, que va deixar enrere les sensacions negatives dels últims compromisos de la pretemporada, no va poder sumar els seus primers tres punts a Primera Catalana. Els de Radosav Radulovic van caure en el seu debut contra un CFJ Mollerussa molt motivat en el seu retorn a la categoria que va saber aprofitar millor les seves ocasions i es va imposar per la mínima (1-0). 

La manca d’efectivitat i d’idees a l’hora de resoldre en atac van condemnar a un conjunt almacellenc que va dominar durant els primers 45 minuts. L’ocasió més clara pels visitants, que van crear molt perill a pilota aturada i van fer mèrits per endur-se la victòria, la va tenir Montoy, qui, després de rebre una pilota llarga de Joel Chiné que va superar els defensors i el porter, va estar a punt de marcar el primer gol de la tarda. Només li va faltar evitar a un Tàpies que va treure la pilota sobre la mateixa línia. Per la seva banda, els locals també es van poder avançar, però un inspirat Jordi Chiné va arruïnar les seves esperances amb una gran aturada en l’u contra u.

A la represa, el guió va canviar per complet i l’EFAC es va veure superat per un Mollerusa molt sòlid que va saber castigar els errors comesos pels de Radulovic, que a la segona meitat no es van mostrar gaire pacients i en moltes fases van abusar del joc en llarg. Aprofitant el seu domini, els locals, als que més tard els hi van anul·lar un altre gol per una falta, van marcar l’única diana legal del matx al minut 62- Després d’una internada per la dreta d’un company, Edu Raya va marcar amb una rematada de cap impossible d’aturar. El marcador ja no es va tornar a moure, tot i que els almacellencs van buscar l’empat de totes les formes possibles durant els últims instants i els amfitrions van fallar una ocasió claríssima poc abans del temps afegit.

No hi haurà temps per a lamentacions, ja que aquest dimarts l’equip ja començarà a preparar el seu segon partit. El rival, un Lleida Esportiu B al qual van superar els dos cops que es van veure les cares a la pretemporada (0-1 i 5-0). Això sí, a la Lliga de res serveix el que has fet abans i qualsevol equip et pot vèncer si no surts centrat al cent per cent.