post

L’hora de la veritat

Després d’un llarg estiu sense competició oficial i d’una pretemporada que cal deixar enrere, arriba l’hora de la veritat. Torna la sempre emocionant Primera Catalana. I, en el cas de l’EFAC, ho fa amb el primer del gran nombre de derbis contra equips lleidatans que hauran d’afrontar els de Radosav Radulovic aquesta campanya. Aquest diumenge, a partir de les 18.00 h, s’enfrontaran a un recentment ascendit CFJ Mollerussa que parteix amb l’objectiu de consolidar-se a la categoria. 

I ho han deixat molt clar durant aquestes primeres setmanes de treball, on han ofert molt bones sensacions i han mantingut la línia ascendent que els va permetre acabar l’any passat líders del grup 5 de Segona Catalana. En aquest sentit, cal destacar que es van quedar a les portes de proclamar-se campions de la Copa Lleida. A la final, van caure a la tanda de penals contra el Borges Blanques, equip que va eliminar als almacellencs a les semifinals.

Tenint en compte el seu potencial, el tècnic del conjunt almacellenc creu que han de ser prudents i anar a Mollerussa amb molt de respecte. “Són un equip sòlid i han demostrat que totes les seves línies s’entenen molt bé”, explica Radulovic, qui espera començar la lliga amb bon peu i endur-se els tres primers punts. Això sí, considera que no serà gens fàcil.

Una opinió que comparteix amb Edu Cons, qui afirma que visitaran un camp molt complicat. No obstant, desitja tornar d’aquest primer desplaçament amb un triomf. “Si mostrem la nostra millor versió, podem obtenir un bon resultat”, afirma el capità de l’EFAC, qui creu que una de les claus de la temporada serà el fet de competir fora de casa.

Com sempre, el club recorda que farà un seguiment en directe del matx a les seves xarxes socials.