post

Edu Cons: “Tot el que no sigui lluitar per la zona alta ens semblarà poc”

Deu temporades han passat ja des del debut d’Edu Cons amb el primer equip de l’EFAC Almacelles. Ha viscut situacions de tot tipus defensant aquesta samarreta, però manté la il·lusió del primer dia i somia amb tornar a repetir els èxits del passat. Amb ell, repassem aquestes primeres setmanes de treball i aquesta 2018/2019 on partiran amb l’objectiu de tornar a ser el millor conjunt de Lleida. 

Quina valoració feu de la pretemporada?

Marxem amb sensacions negatives, ja que l’última setmana no ha estat el que esperàvem quant a joc i resultats. Però si fem una valoració global, crec que hi ha hagut partits que sí que hem estat a l’altura i ens hem de quedar amb lo bo i treballar per millorar en el que hem fallat.

Com a capità, com veus l’equip?

Considero que és molt important mantenir el bloc, ja que ens coneixem tant dins com fora del camp i això és molt positiu de cara a tot el que pugui passar durant la temporada. Des del meu punt de vista crec que la majoria de jugadors portem anys junts perquè compartim més coses a part del futbol i això fa que ens sentim amb ganes de seguir compartint vestidor i seguir lluitant junts dins de l’EFAC.

D’altra banda, l’objectiu és que els jugadors nous s’integrin ràpidament i se sentin com a casa perquè donin el seu màxim rendiment.

Personalment, com afrontes aquesta temporada?

Ja són 10 temporades a l’EFAC i sincerament per feina no sé quantes més quedaran, així que m’ho prenc amb ganes i il·lusió de millorar lo de l’any passat. Principalment, espero no patir i intentar arribar a l’abril amb opcions de lluitar per les primeres posicions.

Quin EFAC veurem amb l’arribada de Radosav Radulovic a la banqueta?

El nou EFAC crec que ha de mantenir l’essència dels anys anteriors afegint les noves idees del míster. Com en tots els aspectes, al principi costa una mica,  però tothom s’hi està adaptant.

Serà una campanya difícil a Primera Catalana?

Serà una temporada en la qual no hi haurà partits fàcils i si no estem a l’altura podrem perdre contra qualsevol rival. D’ altra banda, tenir 5 derbis és una motivació més per intentar ser el millor equip de Llleida.

El primer partit serà contra el Mollerussa, què espereu?

Tots sabem que el Mollerussa és un gran rival. No coneix la derrota des de fa molt temps, el seu camp és molt complicat i a part gaudeix d’una gran afició. Però som conscients i sabem que, si mostrem la nostra millor versió, podem tornar amb un bon resultat.

Quins són els vostres objectius?

Està clar que primer és no patir per la zona baixa. Però després d’aquestes 2 últimes temporades sabem que tot el que no sigui lluitar per la zona alta ens semblarà poc. Ens hem de fer forts a casa intentant treure el màxim nombre de punts i a fora saber competir i saber patir per tirar els partits endavant també.

Quina importància té l’afició?

Està clar que el suport de la gent del poble és molt important. Només dir que intentarem superar lo de l’any passat i que els esperem cada diumenge perquè ens ajudin a aconseguir els objectius.

Deixes d’entrenar i et centres en la tasca de coordinador de l’Escola, quines expectatives teniu?

Intentarem seguir formant els nens inculcant-los valors importants que engloba aquest esport i que continuïn any rere any amb ganes de jugar a futbol. A part d’això, que els nens s’ho passin bé tant en els entrenaments com en els partits i si podem retornar les categories de futbol onze onze a Primera millor que millor.