post

El Juvenil, en marxa

El Futbol Base de l’EFAC Almacelles comença a posar-se en marxa. El primer equip a començar a entrenar ha estat el Juvenil, que aquest dilluns al vespre va realitzar el seu primer entrenament sota les ordres del seu nou tècnic, Jordi Vidal

Com en el cas del Primer Equip, el més important durant aquestes primeres setmanes serà guanyar ritme i treballar a nivell físic, tot i que la pilota també serà protagonista en un conjunt que aquest any tindrà com a objectiu ser el més regular possible per poder lluitar per l’ascens a Primera Divisió, categoria que va perdre la temporada passada.

En aquest sentit, el club espera també que aquest any sigui profitós pels joves futbolistes i que els serveixi per a madurar tant sobre la gespa com fora d’ella, ja que en el futur s’espera que puguin complementar la primera plantilla, tal com ja ha fet el porter Daniel Plana durant la pretemporada dels de Radosav Radulovic.