post

Punt final a la pretemporada

Punt final a la pretemporada d’un EFAC que ha anat de més a menys durant aquestes primeres setmanes de treball. En el Memorial Héctor Dalmau Gargallo, el conjunt almacellenc no va oferir la seva millor versió i va quedar tercer classificat per darrere de dos equips de menor categoria que sí que van sortir molt més centrats. El balanç final va ser d’una derrota i un empat. 

El guió del triangular de Juneda es va tornar a repetir i els de Radosav Radulovic, mancats de motivació, van caure en el seu primer compromís davant un Atlètic Castellserà molt més seriós i que es va adaptar millor a les condicions d’un terreny de joc molt castigat. A més a més, els lleidatans van saber aprofitar millor les seves poques ocasions davant un conjunt almacellenc negat de cara a porta que va veure com a Patrick li treien una pilota sobre la mateixa línia de gol i a Enric el porter li aturava un u contra u amb els peus. Les dues dianes del rival van arribar de la mà del mateix jugador: un inspirat Joan Sala que va materialitzar les poques oportunitats que va tenir. La primera la va enviar al fons de la xarxa superant en el cara a cara a Plana. La segona, amb un bonic remat de cap creuat.

El segon partit de la tarda va enfrontar a dos equips amb un estil de joc molt més similar: un crescut Castellserà i un CD Altorricon que va sortir amb ganes de fer bé les coses davant el seu públic. Sota un ambient festiu, va ser el Castellserà el que es va tornar a avançar en un matx marcat per la igualtat i el clima. De nou, el golejador va ser Sala, qui va sorprendre i va tenir el seu dia de cara a porteria. Quan semblava que els blaus s’emportarien la victòria, Ivan Fontana, de penal, va aconseguir un empat que, de totes maneres, no va ser suficient pels locals.

Amb el trofeu ja decidit, es va disputar un CD AltorricónEFAC Almacelles on els del Segrià, tot i no arribar al nivell desitjat pel seu tècnic, van oferir una millor imatge i van jugar de forma molt més intensa. Els almacellencs van tornar a tenir opcions per endur-se el triomf, però ni Vila ni els germans Canadell, Roger i Oscar, van estar encertats. Tampoc ho va estar l’equip amfitrió, que no va crear gaires problemes a un segur Pau Mora que continua sumant bones sensacions un cop superades les seves molèsties.

Amb aquests resultats, l’Atlètic Castellserà, qui no partia com a gran favorit, es va proclamar campió d’un torneig on l’EFAC va demostrar que encara té molta feina per endavant si vol guanyar el seu primer matx de la lliga contra el Mollerussa.

Classificació: 
1. Atlètic Castellserà
2. CD Altorricón
3. EFAC Almacelles