post

L’EFAC apuntala la defensa amb César Minuesa

Després de mesos esperant poder confirmar la seva incorporació, l’EFAC Almacelles anuncia el fitxatge del jove defensa César Minuesa, qui per fi ha obtingut la baixa del seu últim club. Un Lleida Esportiu amb el qual la temporada passada campanya, després de passar per gairebé totes les categories inferiors del conjunt lleidatà, va competir a la Divisió d’Honor Juvenil. 

Minuesa és un futbolista polivalent que pot ocupar diferents posicions, però que destaca per la seva seguretat i solidesa jugant de central. Així doncs, reforçarà un eix defensiu que durant aquests primers partits de pretemporada ja ha demostrat que serà molt difícil de batre. En aquest sentit, el tècnic Radosav Radulovic ha insistit durant aquestes primeres setmanes que l’èxit de l’equip dependrà en gran part del seu rendiment al darrere.

El club, que agraeix la seva confiança i paciència, desitja que l’almacellenc s’adapti ràpidament als seus companys i, tan aviat com sigui possible, agafi el seu ritme. De moment, s’espera que pugui sumar els seus primers minuts defensant la samarreta de l’EFAC aquest diumenge al IV Memorial Héctor Dalmau Gargallo.