post

L’EFAC s’emporta el Triangular de Juneda

L’EFAC Almacelles es va proclamar aquest dijous campió del Triangular de la Festa Major de Juneda després d’acabar amb un balanç d’una derrota i una victòria. La diferència de gols va fer que superés a un Juneda i un Juvenil A del Lleida Esportiu que van obtenir els mateixos resultats. Novament, Radosav Radulovic va aprofitar per donar minuts a tots els seus jugadors, destacant els debuts en pretemporada de Pau Mora, que a poc a poc va superant els seus problemes al turmell, i el porter juvenil Daniel Plana.

No va començar bé la cosa pels interessos dels almacellencs, que van caure per 2-1 en el seu debut davant un Lleida Esportiu ple de joves valors que va fer valer la seva major i·lusió i velocitat per sorprendre des de l’inici. Dos gols abans del minut 30 els van servir per sentenciar un matx on els de Radulovic van reaccionar massa tard. Això sí, van tenir oportunitats per donar-li la volta al marcador. Amine, en un córner al 35, va retallar la diferència i posteriorment Edu i Montoy van tenir opcions d’aconseguir l’empat, però no van estar encertats de cara a porteria.

Després de veure com el conjunt local superava el Juvenil lleidatà per la mínima (1-0) en el segon partit del campionat, l’EFAC es va posar les piles i va sortit a per totes en el seu segon compromís, on va mostrar una imatge molt diferent. Els almacellencs, que van avisar ben aviat amb dues oportunitats d’Amine i Enric, van veure com aquest últim inaugurava el marcador amb un bon xut amb l’esquerra. Els locals van empatar al minut 11, però després d’aquesta diana el conjunt dirigit per Radulovic va fer valer la seva superioritat per imposar-se. Dos gols més d’Enric, pitxitxi d’aquesta pretemporada, i un d’Oscar Canadell de penal van servir-li a l’EFAC Almacelles per trencar el partit (4-1).

Gràcies al major nombre de gols marcats, els almacellencs es van emportar la victòria final en un torneig on, més enllà del resultat, el més important va tornar a ser el fet de continuar sumant minuts de joc i acumulant bones sensacions sobre el terreny de joc. L’últim compromís dels almacellencs arribarà aquest diumenge, quan participaran al Triangular de la Festa Major d’Altorricó, on s’enfrontaran al conjunt local i al Castellserà de Segona Catalana.