post

El triangular de la Festa Major de Juneda, una bona oportunitat per redimir-se

Nou compromís per l’EFAC Almacelles, que aquest dijous, a partir de les 20.30 hores, participarà al triangular de la Festa Major de Juneda. Serà una nova oportunitat pels de Radosav Radulovic per seguir creixent, sumar minuts sobre la gespa i recuperar les bones sensacions perdudes després de caure eliminats de la Copa Lleida davant el Borges Blanques. 

El primer dels rivals dels almacellencs serà el màxim exponent del futbol base del Lleida Esportiu, el Juvenil A, que aquesta campanya, amb un bloc ple de joves valors, espera consolidar-se de nou a la Divisió d’Honor. Pel que fa als locals, aquesta serà una temporada històrica pel Juneda, que viu el seu centenari. En aquest sentit, somia amb tornar a fer un bon paper al grup 5 de Segona Catalana.

Aquest serà el programa del triangular, que constarà de partits de curta duració:

20:30 Lleida Esportiu Juvenil A – EFAC Almacelles

21:15 Presentació del CF Juneda i presentació del seu himne

21:45 CF Juneda – Lleida Esportiu Juvenil A

22:30 CF Juneda – EFAC Almacelles