post

Radosav Radulovic: “Hem d’aprendre a conviure amb els errors i superar-los”

L’EFAC va caure eliminat a les semifinals de la Copa Lleida i no podrà revalidar el títol aconseguit l’any passat. En un partit molt competitit, els de Radosav Radulovic van caure per un ajustat 1-2 davant un Borges Blanques molt més rodat segons el tècnic, qui va comentar que els visitants van jugar a un altre ritme. 

“Hem començat el matx una mica nerviosos”, va explicar l’entrenador del conjunt almacellenc, qui creu que a partir del minut 20 els seus jugadors van començar a trobar el seu joc. En aquest sentit, creu que l’únic que va faltar durant aquesta primera meitat, en la qual van veure com els anul·laven dos gols, va ser una miqueta més de sort a l’hora de disparar a porta.

En aquesta mateixa línia, Radulovic considera que també va ser cop dur el fet d’encaixar un gol durant els primers minuts de la segona meitat. Bàsicament, perquè, tot i tenir moltes ganes de fer les coses bé, es van trobar amb un rival que va oferir un alt rendiment i al qual va resultar impossible remuntar.

Tot i la derrota, el míster va assegurar que d’aquest partit es podien extreure algunes coses positives. “Quan es perd a aquestes alçades de la pretemporada, sempre hi ha temps per millorar i corregir”, va comentar l’entrenador de l’EFAC, qui creu que ara han d’aixecar el cap i continuar treballant per arribar en òptimes condicions al primer compromís de lliga contra el Mollerussa. Per això, segons ell, també hauran de saber controlar i superar les situacions en les quals el rival es troba per sobre en el marcador i conviure amb els errors.