post

L’EFAC cau a les semifinals

Minut 33. Roger Canadell centra i Montoy, al segon pal, remata gairebé a plaer i envia la pilota al fons de la xarxa. L’àrbitre assistent anul·la el gol per fora de joc. Minut 44. Juclà, arribant des de segona línia, aprofita una bona assistència de Viladegut per perforar la porteria contrària. L’àrbitre considera que es troba més avançat que els defensors rivals i torna a invalidar la diana. Aquestes dues accions van marcar un partit on la sort li va girar l’esquena a un espès EFAC, que, tot i fer mèrits per guanyar, va perdre contra un sòlid Borges Blanques per un ajustat 1-2. D’aquesta manera, va caure eliminat a les semifinals de la Copa Lleida. 

La derrota es va produir després d’un disputat matx amb molt poques ocasions destacables que es va decantar pels pocs errors que van cometre tots dos equips. De fet, a part  d’aquestes dues jugades que van provocar aquestes dues dianes, no es van veure gaires més oportunitats en uns primers 45 minuts on els de Radosav Radulovic, que no van aconseguir el nivell dels anteriors compromisos, van anar de menys a més i van acabar domitant el control de la pilota. Quant els garriguencs, van poder inaugurar el marcador amb una acció al contraatac que Serrano, al qual se li va fer de nit davant Jordi Chiné, no va poder culminar amb èxit.

Poc va poder fer el porter local per evitar el 0-1, que va arribar poc després de l’inici d’una segona meitat on la tònica va canviar, passant a dominar el partit els de Borges. Al minut 46, Torner, que es va trobar sol dins l’àrea després de rebre una passada a l’espai,  va obrir la llauna aprofitant una badada defensiva de l’EFAC, que fins al moment s’havia mostrat molt contundent al darrere. El gol va suposar un dur cop pels d’Almacelles, que al 76 van veure com Aleix augmentava la diferència amb un bon llançament de falta que va entrar pel pal esquerre.

Ho van intentar de totes les formes possibles els jugadors del conjunt almacellenc, que van trigar a reaccionar i no es va decidir a disparar en algunes ocasions. Ni Chipi, ni Enric ni Chorro, que ho van provar en els darrers minuts, van poder marcar. Només un gol en pròpia porta del mateix Aleix al minut 84 va esperançar els de Radulovic. Però ja era massa tard i el marcador d’un partit on l’EFAC, que es va quedar amb un jugador menys després de l’expulsió de Brezmes per doble groga, va reclamar diversos penals comesos sobre Viladegut, Oscar Canadell i Montoy, ja no es va tornar a moure.

Dura eliminació pels almacellencs, que somiaven amb repetir el títol aconseguit l’any passat. Tot i això, l’equip va tornar a demostrar que té molt potencial davant un rival que sembla que li té presa la mesura. La preparació dels de Radulovic continuarà aquesta setmana amb la participació als triangulars de les festes majors de Juneda i Altorricó.

Fitxa Tècnica:

EFAC: Jordi Chiné, Barco (Edu, 80′), Joel Chiné (Enric, 57′), Amine, Viladegut, Brezmes, Juclà, Roger Canadell (Patrick, 80′), Oscar Canadell, Montoy (Chorro, 64′) i Lozano (Chipi, 56′).

Borges Blanques: Xammar, Aleix, Nassar, Vives, Roger (Miró, 56′), Torner (Valerón, 86′), Serrano, Eudald (Ramon, 86′), Sergey (Gomis, 70′), Eric i Soriano (Doblas, 66′).

Àrbitres: Joan Masip, Marc Boleda i Alba Ives Jové.

Targetes: Grogues a Juclà, Ruben (x2), Roger, Joel i Enric (EFAC) i a Roger, Soriano i Vives (Borges Blanques).

Gols: 0-1 (Torner, 46′); 0-2 (Aleix, 76′); 1-2 (Aleix p.p, 85′)

Galeria del partit:

EFAC Almacelles - Borges Blanques (Copa Lleida)

Resum de Segrià TV: https://segriatv.cat/ca/turisme/segriatv/destacada/50805/lefac-cau-davant-del-borges-en-les-semifinals-de-la-copa-lleida/1901.html