post

L’EFAC buscarà la final davant un temible Borges

Els jugadors de l’EFAC tenen molt clar que volen tornar a revalidar el títol de la Copa Lleida aconseguit l’estiu passat. I, de moment, ja ho han demostrat sobre el terreny de joc. El conjunt almacellenc, que està rendint a un gran nivell en els primers partits dirigits per Radosav Radulovic, va eliminar el Lleida Esportiu B després de guanyar per un ajustat 0-1 a l’anada i un contundent 0-5 a la tornada. Aquest diumenge, a les vuit, espera confirmar les seves bones sensacions contra el Borges Blanques, últim escoll abans de la lluita final pel trofeu de campió

El conjunt de Les Garrigues, que manté un bloc molt similar al de la temporada 2017-2018 arribarà molt més rodat, ja que fins ara ha jugat sis partits: quatre amistosos i els dos corresponents a la ronda prèvia de la Copa. Quant els resultats, van aconseguir un meritori empat contra la Pobla de Mafumet en el seu debut, van caure per 0-2 contra el Reus B, van superar el Binéfar per un clar 3-1 i van vèncer el Pobla de Mafumet B per 1-4. Pel que fa a l’eliminatòria contra la UE Tàrrega, van aconseguir la classificació als penals després de guanyar a l’anada per 2-1 i caure pel mateix resultat a la tornada.

L’any passat, el Borges ja es va enfrontar a l’EFAC en aquesta competició. Va ser el rival als quarts de final, on els d’almacelles es van imposar per un 2-3 i un 1-1. Això sí, en els dos partits de Primera Catalana van ser ells els que, en el seu retorn a la lliga, van donar un cop sobre la taula. Els garriguencs van assaltar el Camp Municipal d’Almacelles i van superar el conjunt local per 1-2 i en l’últim partit de la competició van derrotar els almacellencs per un dur 5-2.

L’entrada per aquesta ronda de semifinals, que es disputarà a partit únic, serà totalment gratuïta pels aficionats de tots dos clubs. En aquest sentit, el club recorda que tots aquells socis de l’EFAC que vulguin renovar el seu carnet i aquells que es vulguin donar d’alta ho podran fer tant abans del matx com a la mitja part.