post

Joana Fons, nova fisioterapeuta del primer equip i el futbol base

Nova incorporació a les files de l’EFAC Almacelles. En aquest cas, tot i que la seva figura també és fonamental pel bon rendiment de l’equip, no es tracta ni d’un jugador ni d’un tècnic, sino d’una fisioterapeuta. Joana Fons Font, procedent de les Illes Balears, serà la nova encarregada de tractar els problemes físics que presentin tant els integrants del futbol base del club com els jugadors del primer equip durant els entrenaments i els partits.

Tot i la seva joventut, Joana, que és graduada en Fisioteràpia per la Universitat de Lleida, compta ja amb una dilatada experiència en el món de la recuperació i tractament de lesions. Especialment en l’àmbit esportiu, ja que ha treballat per clubs de gran prestigi com el FC Barcelona, on es va ocupar de diferents seccions, i el Força Lleida. A més a més, entre d’altres, ha treballat per entitats com el Centre Miquel Martí i Pol.

El club, que agraeix la seva confiança, espera que aquesta etapa sigui de gran profit i li serveixi per continuar creixent professionalment.