post

Radosav Radulovic: “Hem fet un partit molt seriós”

Un bon plantejament, comunicació entre línies i un gran treball en equip. És el necessari per guanyar un partit. I és tot el que va fer bé l’EFAC segons el seu tècnic Radosav Radulovic, qui es va mostrar satisfet per la contundent victòria per 5-0 del conjunt almacellenc contra el Lleida Esportiu B als quarts de final de la Copa Lleida.

Un triomf que, tal com va explicar el tècnic, va arribar a la segona meitat després d’una primera part molt seriosa dels seus jugadors, que continuen evolucionant dia rere dia. “Hem tingut molta paciència”, va comentar l’entrenador, qui va recordar que van comptar amb nombroses ocasions i van enviar dues pilotes al pal durant els primers 45 minuts, en els quals van imprimir un alt ritme i intentar de totes les maneres possibles, sobretot al contraatac, superar la sòlida defensa del seu rival.

A la represa, a diferència d’altres partits on han pagat el cansament propi de la pretemporada i han acusat molt la calor, el conjunt almacellenc va mantenir la mateixa tònica i va passar per sobre del filial del Lleida. Especialment, després d’una expulsió d’Alpha que va marcar el desenvolupament del matx. “Hem canviat el sistema i l’equip ha anat a més després del primer gol”, va afirmar un Radulovic que va acabar jugant amb dos puntes. Això sí, va tornar a insistir que el més important va ser que van tornar a deixar la porteria a zero.