post

Enric Bosch: “Farem una bona temporada”

“Som un molt bon grup ple d’amics i això és nota”. Segons el golejador de l’EFAC, Enric Bosch, qui des que ha tornat assegura que es troba molt còmode i a gust, aquesta és una de les claus de l’excels rendiment que està oferint el conjunt almacellenc en una pretemporada on està deixant molt bones sensacions. Ahir, una nova exhibició davant un Lleida Esportiu B que poc va poder fer per evitar la golejada.

Un 5-0 en el qual ell va ser un dels grans protagonistes juntament amb Oscar Canadell, l’encarregat d’obrir la llauna, i Albert Juclà, que va tancar el marcador. Els seus tres gols, fruit del seu gran olfacte golejador i el seu esperit de lluita, van marcar la diferència en un matx que creu que va acabar amb un resultat una mica enganyós després del 0-0 a la primera part.

“A la segona hem estat molt més efectius, que és el que ens ha faltat als primers 45 minuts”, va comentar Enric, qui considera que també va ser molt important el fet d’haver estat superior amb la pilota als peus. Tot, gràcies al gran treball que, segons ell, estan realitzant aquestes primeres setmanes. Això, creu que els permet somiar amb fer una bona temporada i també, per què no, amb revalidar el títol de la Copa Lleida.