post

L’EFAC, a per les semifinals

Un golàs de falta de Roger Canadell, màxim golejador d’aquesta pretemporada, va permetre l’EFAC vèncer per la mínima al Lleida Esportiu B en el partit d’anada dels quarts de final de la Copa Lleida. Aquest diumenge, a partir de les 19.30 hores, el conjunt almacellenc, vigent campió de la competició, buscarà aprofitar aquest avantatge per tal d’accedir a les semifinals.

En el seu tercer partit, els de Radosav Radulovic, que somien amb revalidar el títol, s’enfrontaran a un filial lleidatà que la setmana passada, aprofitant el major rodatge dels seus jugadors, ja els van posar les coses molt difícils. L’equip dirigit per Jordi López Mena, ple de joves valors, es va mostrar molt sòlid defensivament, fet que va impedir que l’EFAC, al que li va costar molt imposar-se en atac, dominés el matx a plaer. Només un error en els darrers minuts, quan ja donaven per vàlida la igualada, va impedir que el partit acabés amb empat.

Novament, serà una bona oportunitat per posar en pràctica tot el que els almacellencs han treballat durant aquestes primeres setmanes i continuar guanyant ritme de competició per tal d’arribar en òptimes condicions a l’inici de la lliga. En aquest sentit, el tècnic, que ha insistit durant aquest temps que el més important és ser un bloc molt conjuntat a nivell defensiu, espera que els seus, a part de millorar la seva efectivitat de cara a porta, tornin a ser capaços de mantenir la porteria a zero, ja que els donaria molta més confiança i els aproparia al seu objectiu.

Cal recordar que, en tractar-se d’un partit de pretemporada, l’entrada al Camp Municipal serà totalment lliure. Pels que no hi puguin assistir, el club farà un seguiment en directe del matx a les seves xarxes socials.