post

Acaba el V Campus de Futbol EFAC

Després de tres torns, l’EFAC Almacelles ha posat aquest deu d’agost punt final a la cinquena edició del seu campus de futbol, que va començar el passat dos de juliol. Trenta dies on els més petits de la casa han pogut gaudir d’allò que més els agrada, el futbol, i s’ho han passat d’allò més bé.

Exercicis de perfeccionament tècnic i tàctic, campionats, gimcanes pel poble, guerres d’aigua, jocs a la piscina… Són algunes de les activitats de les quals han disfrutat els petits futbolistes, que han rebut sorpreses com els camps inflables de Joma, els sortejos de samarretes i la visita del futbolista Aleix Febas i s’han endut una pilota de regal en finalitzar la seva participació. A més a més també han practicat altres esports com el tenis taula, la natació o el waterpolo.

El club, que espera que tots aquells que han passat pel campus hagin viscut una gran experiència, vol agrair tant la tasca de tots els monitors com la confiança dipositada en ells pels joves i les seves famílies. Us esperem l’any que ve amb molt més futbol i diversió!