post

 Roger Canadell: “Volem tornar a guanyar la Copa Lleida”

“És estrany perquè no estic acostumat a marcar, però, si serveix a l’equip per guanyar, jo estic encantat de fer-ho”. Motius per estar satisfet li sobren a Roger Canadell, qui ahir, amb el seu segon gol de la pretemporada, va donar una important victòria a l’EFAC, que va superar al Lleida Esportiu B per un ajustat 0-1. Aquesta diana, que va arribar després d’un preciós llançament de falta, permet somiar l’equip amb passar a les semifinals d’una Copa Lleida que volen tornar a guanyar.

La seva genialitat, que va decidir un matx marcat per les altes temperatures i el cansament, va arribar en els últims minuts d’un enfrontament que, segons ell, els va servir per continuar creixent com a bloc. Això sí, considera que encara tenen algunes coses a millorar. “No hem tingut tant la pilota com ens agradaria”, va afirmar Canadell, qui va comentar que sí que van ser capaços de plasmar sobre la gespa tot el que han entrenat defensivament.

En aquest sentit, considera que a l’equip només li falten dies d’entrenament, perquè creu els conceptes ja els coneixen i són un equip format per un gran nombre de jugadors que ja fa molt temps que juguen junts. “Treballant una miqueta més les coses ens sortiran de manera més fàcil perquè tenim les ganes i l’actitud necessàries”, va assegurar el 10 de l’EFAC, qui creu han de mantenir aquesta bona dinàmica i preparar un partit de tornada que no serà gens fàcil.