post

Radosav Radulovic: “L’equip creix dia rere dia”

L’EFAC, contra el Lleida Esportiu B, va tornar a demostrar que és un equip que evoluciona constantment. Almenys, això és el que creu el tècnic del conjunt almacellenc Radosav Radulovic, qui després del matx va afirmar que considera que l’equip, que va oferir molt bones sensacions en un duel marcat pel sol i l’alt ritme inicial, creix dia rere dia.

“Aquests partits ens serveixen per posar en pràctica tot el que treballem durant la setmana”, va comentar l’entrenador, qui espera que els seus jugadors arribin en condicions òptimes a l’inici d’una competició plena de clubs que tindran l’objectiu de pujar de categoria. En aquest sentit, va comentar que ara resulta complicat marcar grans diferències a causa de l’alta càrrega de treball i perquè encara no pot comptar amb la totalitat de la plantilla.

Tot i això, l’EFAC podria dir-se que va dominar durant molta estona el partit davant un filial del Lleida Esportiu que va plantejar un sòlid sistema defensiu. “Tenim un equip amb més experiència, però no ha sigut fàcil”, va dir Radulovic, qui espera que els pròxims partits els serveixin per agafar ritme de competició. En aquesta mateixa línia, va valorar positivament que els seus futbolistes aguantessin els 90 minuts i no patissin cap lesió important.

Finalment, el tècnic, content per un resultat que considera just, va mostrar la seva satisfacció pel fet d’haver mantingut la porteria a zero. “És bo no encaixar gols perquè això dóna confiança”, va concloure el míster, qui també va destacar la diana de falta de Roger Canadell.