post

Una genialitat de Roger Canadell dóna avantatge a l’EFAC

Acaballes del partit. Chorro, tirant d’experiència, força una falta a la frontal que suposa la segona groga per Feher. Un confiat Roger Canadell agafa la pilota i la planta. Mira el porter i la barrera i busca un espai que només ell és capaç de veure. Per allà llença una pilota que acaba al fons de la xarxa fent inútil l’estirada del porter del Lleida Esportiu B. Així va aconseguir un valuós 0-1 que permet l’EFAC afrontar la tornada d’aquests quarts de final de la Copa Lleida amb una certa tranquil·litat.

Victòria important per començar amb bon peu la defensa del títol que va arribar en un partit on els de Radosav Radulovic, que van imposar la seva veterania davant un rival ple de joves talents i molt més rodat, van deixar molt bones sensacions. Especialment, al començament d’un matx que van dominar sense gaires dificultats, tot i que els va faltar un petit punt de velocitat en atac, guanyar més pilotes dividides i aprofitar millor les segones jugades. Malgrat jugar a plaer durant moltes fases del partit, el conjunt almacellenc, que va buscar constantment a uns solitaris Montoy, Lozano i Oscar Canadell que poc van poder fer durant la primera meitat, no va ser capaç de crear grans ocasions de perill.

L’oportunitat més destacable dels primers 45 minuts va ser pel Lleida B, que també va veure com Adrià Gené gairebé inaugura el marcador en una jugada a pilota aturada. Afortunadament pels interessos de l’EFAC, Jordi Chiné, que va tornar a oferir tot un recital sota pals, va poder aturar un potent xut del filial lleidatà des de l’interior de l’àrea. Quant als visitants, que van demostrar una gran millora defensivament parlant, la més clara va arribar de la mà de Roger, que va intentar sorprendre en una falta lateral.

No va canviar gaire la dinàmica del partit, ni la crítica climatologia, en una segona meitat on tots dos equips van pagar els esforços fets anteriorment. En aquest sentit, els almacellencs, que tot i donar una bona imatge encara han d’aconseguir jugar com un bloc molt més unit, van saber gestionar millor les seves energies. Això sí, el seu joc, basat en una sòlida defensa i un atac amb moltes variants, no va canviar gaire. Fruit d’aquest, va arribar la jugada amb més perill de l’EFAC a la segona part. Montoy, després de baixar una de les moltes pilotes que li van penjar durant tot el matx, va intentar superar Auger amb una bonica vaselina que va estavellar-se contra el pal.

Finalment, quan ja tothom donava per molt vàlid l’empat després d’un partit de molt desgast físic, va arribar la genialitat de Roger, qui ja porta dos gols en aquesta pretemporada. El seu magnífic xut va permetre l’EFAC avançar-se poc abans que l’àrbitre xiulés el final d’un matx on el millor, a part del resultat, va ser, de nou, veure com es plasmaven sobre la gespa tots els conceptes proposats per Radulovic.

Galeria de fotos: https://flic.kr/s/aHsmkp5L4f

Resum del partit de Segrià TV: