post

Comença la reconquesta!

27 d’agost de 2017. L’EFAC Almacelles, amb dues dianes a les acaballes del partit, obra de Jordi Martí i Oscar Canadell, es va proclamar campió de la tercera edició de la Copa Lleida després de derrotar a la UE Tàrrega. Anteriorment, va eliminar al Borges Blanques i al Lleida Esportiu B. Precisament, aquest últim serà, un any més tard, el rival del conjunt almacellenc en els quarts de final. L’anada, aquest diumenge a les 19:30 al Municipal de Gardeny (Lleida).

El curs passat, l’EFAC va guanyar tots els seus compromisos contra el màxim exponent del futbol base del conjunt lleidatà, ara liderat per un Jordi López Mena que va dirigir el seu primer entrenament el passat 24 de juliol. A les semifinals de la Copa, van vèncer per la mínima (0-1), mentre que a la lliga es van imposar per 2-1 en el duel disputat al Camp Municipal i per un clar 2-4 en el jugat a Gardeny.

Això sí, tal com afirma Radosav Radulovic, cal tenir en compte que serà el segon partit de pretemporada pels seus i els objectius que es posen són a llarg termini. “Hi ha més rivalitat al ser una competició, però és un partit més que ens ha de servir per continuar creixent”, afirma el tècnic, qui diu que el més important, més enllà que siguin capaços de plasmar sobre el terreny de joc tot el que han entrenat aquests dies, és arribar en plena forma al primer matx de lliga contra el Mollerussa.

Per aquest duel, l’entrenador de l’EFAC convocarà a tots els jugadors disponibles del primer equip. En aquest sentit, no podrà comptar amb els lesionats Monfort i Pau Mora, al que suplirà el porter del Juvenil Daniel Plana, qui ha estat entrenant amb la primera plantilla aquestes setmanes. A més a més, tampoc hi podran participar per motius logístics Enric Bosch i Viladegut i Edu serà dubte fins última hora per unes molèsties que el van deixar fora de l’últim entrenament.

Cal recordar que aquesta primera ronda es disputa a doble partit. Aquest enfrontament correspon a l’anada, mentre que el proper cap de setmana tindrà lloc el duel de tornada. En aquest sentit, la resta d’emparellaments són:

  • FC Borges Blanques – UE Tàrrega
  • CF Linyola – At. Alpicat
  • CF Balaguer – CFJ Mollerussa