post

Radosav Radulovic: “La plantilla té molta qualitat”

Tot i no haver pogut vèncer en el seu debut com a entrenador de l’EFAC Almacelles, Radosav Radulovic es va mostrar satisfet després de l’empat dels seus contra l’Almudévar, un equip de categoria superior conformat, segons ell, per jugadors de molt talent i que va imprimir un alt ritme.

Precisament, ritme és el que creu que va faltar als almacellencs, qui considera que es van mostrar una mica nerviosos a l’inici de partit. Això sí, després tot va millorar i tot el que han entrenat durant aquests dies es va plasmar sobre la gespa. “Tot el que hem treballat, ha sortit”, va comentar un tècnic que va afegir que encara no han tingut gaire temps per preparar coses.

En aquest sentit, opina que encara tenen molt marge de millora perquè la plantilla té molta qualitat. “Ens falta créixer i que la gent nova s’acabi d’integrar per poder buscar el nostre joc”, va reconèixer Radulovic, qui va afirmar que han de canviar algunes coses per estar a l’altura en el primer partit de lliga.